Du og Gina Tricot

Publisert Oppdatert

Har du lyst til å jobbe med mote i et høyt tempo og med dyktige kollegaer? Helene Kry er rekrutteringsansvarlig i Gina Tricot, og en av de 180 engasjerte sjelene på hovedkontoret i Borås. Så hva kreves for å få en plass på Gina Tricot-teamet?

- Vi har selvfølgelig grunnleggende krav, som at personalet på innkjøp og mønsterkonstruktørene trenger en tekstilutdanning. Som designer bør man også ha en designutdannelse fra en av de store designskolene, som Tekstilhögskolan her i Borås eller Beckmans i Stockholm. Enda viktigere er personlighet og teft for mote. Vi ser etter folk med trendfølelse, stor drivkraft og høye ambisjoner. Personer som lever med mote hver dag og vil jobbe med sin store lidenskap.

De fleste nyansatte i firmaet begynner som assistenter. Som assistent i Gina Tricot får man være med på hele prosessen fra den første skissen går fra designerne, via prisforhandlinger og kontakter med leverandører til de siste klesprøvingene.

- Når vi vokser og etablerer oss på nye markeder er det store muligheter for å gjøre karriere, sier Helene. Å være assistent er et springbrett inn i virksomheten. Vi tar også inn praktikanter fra designskolene rundt om i Sverige. Også der har vi inngående intervjuer og prøver å finne de riktige personene som brenner for mote og trender.

Hvordan er det å jobbe i Gina Tricot?

- Kjempemoro, utviklende og fartsfylt. Det er et høyt tempo og raske avgjørelser i et spennende miljø. Det er fullt av ambisiøse, talentfulle og kreative motemennesker her. Vi stiller høye krav til medarbeiderne våre, det er selvfølgelig resultat- og målbevisst, men vi mister aldri det kreative grunnlaget.

Gina Tricot Gina Tricot
Gina Tricot Gina Tricot

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning