FLISEKOMPANIET

Dette er de hotteste baderomstrendene

Se hvordan du får den riktige stilen på badet.

TREND: Det er flere trender å velge mellom på badet, for eksempel den orientalske stilen.
TREND: Det er flere trender å velge mellom på badet, for eksempel den orientalske stilen. Foto: FOTO: Thinkstock
Publisert Oppdatert

Har du tenkt over at det egentlig ikke er så mye som skal til for å få badet til å passe sammen med stilen i resten av huset? Enten din favorittstil er romantisk, industriell, orientalsk eller minimalistisk, kan du med enkle grep forvandle badet.

Romantisk baderom

Et badekar med løveføtter er drømmen for de som elsker den romantiske og nostalgiske stilen. Og hvis du skal pusse opp badet, kan du trygt velge Neptun Løvefot. Badekaret er godt å sitte i, og perfekt når du skal slappe av med ukens interiørblader.

Hvis du ikke skal renovere badet, men likevel ønsker den romantiske stilen, trenger du bare å velge tilbehøret ditt smart. For eksempel er det ikke så dyrt å bytte blandebatteri, men det kan gi badet den riktige nostalgiske stilen. Hos Flisekompaniet finner du et stort utvalg av blandebatterier fra Tapwell, som har flere kraner som passer stilen godt.

Du bør også velge håndklær i duse farger, hvitt slår aldri feil. Og hva med å ta med noen av antikvitetsfunnene inn på badet? Oppbevar rene kluter sammenrullet i en kurv, eller bladene i en eplekasse ved siden av badekaret.

Ønsker du en mer maskulin og industriell stil, trenger du bare gjøre tilbehøret mørkere og hardere. Brune håndklær og metallbokser er helt riktig. Og hva med å ta med det store, gamle metallskiltet du kjøpte på loppa inn på badet?

Orientalsk drømmespa

Den orientalske stilen er på vei inn for fullt. Den passer perfekt på bad med spa-preg, med rullestein, duftlys, mørkt tre og eksotiske figurer.

Foto: FOTO: Flisekompaniet

Hvis du skal pusse opp badet, er det lekkert å velge møbler i mørkt tre. De er holdbare og klassiske, og passer flott sammen med de orientalske detaljene. Flisekompaniet fører baderomsmøbler fra svenske Ballingslöv. Møblene blir laget med omtanke og sans for detaljer, slik at du får det vakreste treverket i ditt møbel.

Velg kremfargede håndklær, kubbelys med deilig lukt og sett en orkidé i vinduskarmen. Nå kan du også finne frem funnene fra reisene dine. En Buddha-figur gjør nemlig stilen komplett.

Minimalistisk og stilfullt

Minimalismen er en av de mest klassiske stilene du kan velge på badet. Stilen kjennetegnes av at det er enkelt og ryddig, med skarpe, grafiske linjer.

De minimalistiske baderomsmøblene er bygget for å vare. Her finner du møbler som passer like godt i dag, som de vil gjøre om ti år. Area fra Oasi har rette og klassiske linjer, og passer godt for den minimalistiske stilen.

Velg sorte, hvite eller grå håndklær, og hold detaljene til et absolutt minimum. Her er det meningen at de få detaljene du velger virkelig skal få skinne i fred. Derfor er det en fordel å velge møbler med god plass til oppbevaring, slik at du kan gjemme unna tannbørster og annet rot. Et speilskap med innebygget belysning er en god investering.

Hos Flisekompaniet finner du baderomsproduktene som gir deg den riktige stilen på badet. Du får også hjelp til å finne frem til stilen som passer best på ditt bad. Det er jo ingen grunn til at badet ikke kan være like spennende som resten av huset?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning