FARRIS

Smart tilbehør til sterk mat

Les hvorfor Farris gjør sterk mat enda bedre.

STERK: Oi, her gjelder det å ha avkjølende drikke tilgjengelig.
STERK: Oi, her gjelder det å ha avkjølende drikke tilgjengelig. Foto: FOTO: Thinkstock
Publisert Oppdatert

Den meksikanske retten Taco har fått bedre og bedre fotfeste i Norge. Noen lange tradisjoner har den ikke, men i dag er det vel knapt noe menneske som ikke har smakt denne maten. Det vanligste i starten var jo at dette var en del av lørdagskosen, men etter hvert har den for mange blitt hverdagskost.

Når familie eller vennegjengen er samlet rundt skåler og boller, og tar litt herfra og derfra, så skapes en helt spesiell stemning. Man får den gode følelsen av å dele. Til enhver god matrett hører godt drikke. Og hva er vel bedre enn et raust glass iskald Farris til denne sterke retten? Og nå begynner vi virkelig å snakke om lange tradisjoner!

Farris med lange tradisjoner

Om ikke Taco har lange tradisjoner i Norge, så har absolutt Farris det. Varemerket Farris kom på markedet allerede i 1915. Vannet har sin opprinnelse fra grunnen under Bøkeskogen i Larvik. Det er en blanding av vann som ble dannet for flere tusen år siden, og regnvann som siver ned i jorden.

Regnvannet filtreres på sin ferd gjennom de forskjellige jordlagene, og det tar faktisk ca. 20 år før det tappes fra kilden, Kong Olav Vs kilde. Vannet inneholder da mange verdifulle mineraler som kroppen har godt av. Og det gir jo alltid en god følelse når man drikker noe som er rent og sunt, samtidig som det smaker svært godt.

</p> <h4>Sterk mat med svalende følge</h4> <p>Den opprinnelige meksikanske Tacoen er ofte for sterk for norske ganer, men uansett så foretrekker de fleste denne retten relativt sterk. Da blir det obligatorisk med svalende drikke til. Farris er et veldig godt alternativ, enten man velger Farris Naturell, Farris Sitron eller Farris Lime.</p> </div>

Med sin klare og rene smak er disse et perfekt følge til sterk mat. Man opplever en svalende effekt, samtidig som man selvsagt får en nødvendig og god tørsteslukker. Når du henter en flaske kald Farris i kjøleskapet, og skjenker i et raust glass, da vet du at du får et naturlig og godt følge til maten.

Ønsker du en variant med litt mindre bobler er Bris perfekt. Her har du også flere spennende av smaker å velge i, prøv Farris Bris naturell, Farris Bris Lime & Lemongrass, Farris Bris Mango & Papaya eller Farris Bris Skogsbær & Melon. Et glass med Farris kan gjøre hverdagsmaten litt mer spennende, særlig om du varierer mellom de forskjellige smakene.

Farris passer perfekt til taco.
Farris passer perfekt til taco. Foto: FOTO: Caroline Larsen

Tilbake til Mexico. Med den styrken de har på Tacoen der borte, hvor man er virkelig raus med chilien, tror jeg de kan misunne oss et glass med krystallklart rent kildevann fra Farris. Rent og godt vann er mangelvare mange steder i verden. Det rene og naturlige kildevannet fra Olav Vs kilde er faktisk noe vi kan være stolte av. For når vi hører navnet Farris, så er det jo egentlig litt vårt!

Velkommen til bords! Med en iskald Farris til både deg og dine.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning