FARRIS

Nyt hverdagskos i vinterkulden

Varme supper og sprudlende Farris gjør vinteren herlig.

KOS: I høstmørket er det ikke noe som smaker bedre enn en varm skål med suppe. Særlig sammen med Farris.
KOS: I høstmørket er det ikke noe som smaker bedre enn en varm skål med suppe. Særlig sammen med Farris. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Når kulden og mørket har senket seg over oss, er det ikke noe som er bedre enn en varm tallerken med fersk suppe. Det er når hele familien samles rundt matbordet med levende lys, varm suppe og iskald Farris, at man virkelig merker hvor deilig vinteren er.

Gode råvarer

Butikkene har etterhvert fått et imponerende utvalg av grønnsaker, selv om vinteren. Derfor har du alt du trenger for å lage ferske supper hele året. Slå deg løs blant butikkens råvarer, med løk, hvitløk, selleri, poteter, tomater, gulerøtter og mye mer. Når du lager suppe kan din fantasi og favorittgrønnsaker gi deg stort spillerom.

Det er ikke rart at en varm og fyldig suppe smaker best sammen med Farris. Farrisens sprudlende kullsyre renser munnhulen og gjør at suppen smaker enda bedre. Den rene og friske smaken skaper en kontrast som fremhever råvarene i suppen, slik at du kan nyte de gode smakene litt ekstra.

Enkle variasjoner

Prøv for eksempel en tomatsuppe laget av ferske tomater, basilikum og hvitløk. Er du ekstra kald kan du gjøre suppen heit med litt chili. De fleste supper krever en basis av kylling eller oksekraft, men dette får du nå kjøpt ferdig i de fleste butikker. Bedre enn buljong, raskere enn hjemmelaget kraft.

Vil du lage en kremet suppe koker du grønnsakene i melk eller fløte. Ønsker du en annerledes vri på suppen, kan du prøve å bruke Farris rett i suppen. Farris gir en frisk smak og kan for eksempel erstatte sjøvann i skalldyrsupper. Men du bør også ha Farris i glasset ved siden av maten. Når du sitter varm og god foran peisen med en skål suppe er nemlig iskald Farris noe av det aller beste du kan ha i glasset ditt.

Velsmakende kontrast

Med Farris til maten gjør du hverdagsmåltidene mer spennende. Farris er både sunt og velsmakende, samtidig som det slukker tørsten. For de som ønsker litt mindre kullsyre er Bris et ypperlig alternativ. Stikk innom matbutikken på vei hjem fra jobben, så kan du selv smake hvorfor Farris er den beste drikken til suppen.

</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning