FARRIS

Les hvorfor Farris og kylling er treningsmat

Få næringen du trenger til neste treningsøkt.

SUNT: Kylling og Farris gir deg mye av det du trenger når du skal trene.
SUNT: Kylling og Farris gir deg mye av det du trenger når du skal trene. Foto: FOTO: Thinkstock
Publisert Oppdatert

Kyllingen er mager, spesielt om man også fjerner skinnet, og for de av oss som teller kalorier er det super-mat. Det naturlige valget av drikke, uansett kyllingvariant, er Farris. Den boblende kullsyren gjør sunne kyllingretter til en fest og tilfører deg heller ikke ekstra kalorier. Kylling er sunt, det samme er Farris.

Salat gir masse næring

Kylling er et hyppig brukt protein i salater. Finnes det en enklere, eller bedre, hverdagsmiddag enn en salat med sesongens grønnsaker? Salat smaker deilig sammen med Farris. En frisk og fruktig salat trives godt med naturlig mineralvann, hvor kullsyreboblene får smakene til virkelig å komme til sin rett. Der springvann kan bli for tamt, og søtere drikker kan stjele fokuset fra all denne grønne herligheten, kan Farris sørge for at smakene blir enda bedre. Når smaksløkene renses før hver nye bit, så smaker alt friskere og renere.

Flyktig smak

Kyllingens smaker er flyktige. Vi vet ikke helt hva det smaker av den, men vi vet at det er godt. Noe av det samme kan sies om Farris Naturell. Hva smaker det? Uansett hva det smaker, så er det midt i blinken for kylling. Eller omvendt. Kylling er et veldig godt tilbehør til Farris.

Og føler du deg ekstra løssluppen en helt vanlig onsdag, hvorfor ikke Farris Lime? Eller en av de fantastisk gode Bris-variantene: Mango/Papaya eller Bringebær/Granateple. Om middagen i seg selv føles noe traust og kjedelig, så tar drikken den til nye høyder.

Treningsmat

Kylling er også god treningsmat siden den både er proteinrik og mager. Og for de som vil ned i vekt er det ekstra lurt å velge Farris til maten, for her er det ingen kalorier. Farris inneholder dessuten flere mineraler som er viktige for kroppen, blant annet natriumklorid. Trener man så svetter man mer, og en mangel på natrium (som skylles ut med svetten) kan blant annet føre til leggkramper. Noe man ikke vil ha når man går på ski i skog og mark.

Uante muligheter

Kylling tar veldig enkelt til seg smaker av krydder. Marinér den i hvitløk og chili. Eller koriander og lime. Lag en indisk kormavariant, eller en tyrkisk kebab med spisskummen. En gresk gyros i pita, eller spanske kjøttboller. Det er uante muligheter med kylling, og det finnes et utall retter. Felles for dem alle er at de passer godt til Farris, som er en sunn og enkel måte å friske opp hverdagsmaten på.

Farris passer til kylling - uansett variant.

</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning