EUROPRIS

Få inspirasjon til årets gaveinnpakning

Vakre pakker er de aller hyggeligste å åpne.

KREATIV: Det gjelder å tenke nytt hvis man skal ha det gøy med gaveinnpakkingen.
KREATIV: Det gjelder å tenke nytt hvis man skal ha det gøy med gaveinnpakkingen. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Alle vet hvor hyggelig det er å få en skikkelig forseggjort gave. Du ser at den som har pakket den inn til deg har brukt både tid og omtanke for å få gaven så vakker som mulig. Men når man har nærmere 50 julegaver å pakke inn, er det ikke så lett å beholde inspirasjonen og motivasjonen.

Ta deg god tid

Det aller viktigste hvis du vil unngå å gå lei, er å starte tidlig med gavene. Kjøp gaver til et par personer hver uke, og pakk dem inn underveis. Da har du tid til å tenke litt ekstra over hvordan du vil pakke dem inn.

Prøv å tilpasse hver enkelt gave til personen som skal få den. Klassisk pynt passer bedre til de voksne, mens barna kanskje setter pris på at en liten figur eller godteri er festet på gaven deres. Kanskje du finner på noe morsomt som passer perfekt til bestevenninnen din? Når du har lagt flid i innpakningen, legger mottageren bedre merke til små detaljer du har laget spesielt for dem.

Kjøp inn alt du trenger

Hos Europris finner du massevis med gavepapir, gavebånd, pakkelapper og klistremerker du kan bruke på pakkene dine. Kjøp inn et godt utvalg, så er det enklere å finne detaljer som passer sammen. Det du ikke bruker opp i år, kan du alltids bruke neste jul.

Gavepapir 10 m, 19,99.
Gavepapir 10 m, 19,99. Foto: FOTO: Europris

Til de voksne kan du tenke estetisk når du skal pakke inn gavene. Bruk et enkelt papir, og fest for eksempel en kongle og et par kanelstenger i gavebåndet. Varier pynten du bruker, slik at hver person føler at de får en helt individuell gave.

Barna setter pris på morsomme gaver, med spennende papir. Kjøp inn masse små nisser eller reinsdyr, og fest dem på pakkene. En twist eller sukkerstang gjør også oppakkingen til en enda større opplevelse for de små.

Kanskje vil en gave med noen overraskelser festet til seg gjøre barna flinkere til å legge merke til innpakning før de river av papiret?

Legg årets julehandel til Europris, så finner du masse inspirasjon til årets julegaver. Husk at du ikke trenger å følge noen regler. Juletrepynt kan fint brukes på en pakke, og godteri eller nisser blir perfekt som pynt.

Nisse, 79,99.
Nisse, 79,99. Foto: FOTO: Europris

Det aller viktigste er at du har det morsomt med innpakningen. Har du dårlig tid, kan du alltids kjøpe inn noen gaveposer. Da går innpakningen i en fei, men det ser likevel imponerende ut.

Finn din nærmeste Europris

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning