Danonino

Er barnet i nok aktivitet?

Aktive barn er friskere barn.

FYSISK AKTIVITET: I Dino-klubben finner du masse forslag til aktiviteter, og dere gjør det sammen med andre.
FYSISK AKTIVITET: I Dino-klubben finner du masse forslag til aktiviteter, og dere gjør det sammen med andre. Foto: FOTO: Shutterstock
Publisert Oppdatert

Hva gjør man som foreldre når poden trives best på rommet foran dataskjermen og tilsvarende dårlig når det kommer til uteaktiviteter?

For noe bør gjøres. Undersøkelser viser at barn og unge er i mye dårligere form nå enn for bare få år siden. Faktisk får mange barn unge fysiske problemer som er vanlige blant 70-åringer!

Slikt skyldes en kombinasjon av lite aktivitet og mangelfullt kosthold. Barn som vokser trenger sunn og mineral- og vitaminrik mat. Kalsium og d-vitamin er for eksempel ikke bare for eldre. Barn og unge trenger kalsium og d-vitamin for å styrke benbygningen.

Få i pose og sekk i Dino-klubben!

Barn som trives best inne, vil ikke ut hvis det ikke er noe der ute. Men er aktivitetene morsomme nok, er det enkelt å få dem med. Løsningene er nærmere enn du tror. Eller i hvert fall - forslag til løsninger. Dino-klubben er for barn, gjerne sammen med foreldre, som vil gjøre noe utendørs. I Dino-klubben finner du masse forslag til aktiviteter, og dere gjør det sammen med andre. Her kan dere også dele bilder av aktivitetene.

Og for junior vanker et diplom i posten!

Velkommen i Dino-klubben!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen