BOHUS

Få i både pose og sekk når du kjøper ny seng

Setter design og komfort i høysetet.

Du trenger ikke å velge mellom design og komfort når du skal kjøpe ny seng.
Du trenger ikke å velge mellom design og komfort når du skal kjøpe ny seng. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Soverommet er det mest private rommet du har, så der kan du virkelig ha en personlig stil. Når du i tillegg vet at du i løpet av ett år bruker omtrent 3000 timer på soverommet, er det all grunn til å bruke litt ekstra tid på å få det lekkert. Imidlertid trenger du ikke å se bort fra komfort for å få soverommet akkurat slik du vil ha det.

Prisbelønt design

Bohus er eneforhandler av sengemodellen Relaxation Basic, og selger trykkavlastende puter og madrasser fra Tempur. Sengene til Tempur er prisbelønte for god design. Derfor bør Tempur være på toppen av lista når du skal kjøpe deg ny seng.

Tempur har flere kolleksjoner med lekre senger, som i tillegg kan kombineres med en elektrisk sengebunn. Dermed kan sengen være komfortabel enten du skal sove, lese eller se på TV.

Relaxation Basic fra Tempur gir en god ramme rundt søvnen din, og gir uttrykk for din personlige stil. Her får du kompromissløs komfort kombinert med jevn trykkavlastning. Sengeramme og hodegavl er trukket i et eksklusivt møbelstoff og leveres i fargene sort, lys grå og beige.

Relaxation Continental Exclusive er en komplett seng med ekstra komfort og trykkavlastende egenskaper. Madrassen og den polstrede sengerammen er trukket i et slitesterkt og elegant møbelstoff hvor du kan velge mellom fargene beige, lys grå og sort.

Verdenskjent komfort

Tempurs senger, madrasser, overmadrasser og puter er i tillegg verdenskjent for sin gode komfort. Materialet i produktene former seg etter kroppen, slik at du ligger stabilt og behagelig hele natten. De som eier en seng eller madrass fra Tempur sammenligner følelsen ofte med å være vektløs. Dermed slipper du å våkne stiv og støl, eller å kaste deg rundt i sengen fordi du ikke finner riktig sovestilling.

Relaxation Basic er både lekker og behagelig.
Relaxation Basic er både lekker og behagelig. Foto: FOTO: Tempur på Bohus

Madrassene gir deg jevn støtte til nakke, rygg og bein, og kan derfor motvirke ryggproblemer. Fordi trykket er jevnt fordelt kjenner du heller ikke partneres bevegelser gjennom madrassen. Dette gir en stabil og dyp søvn, slik at du kan våkne uthvilt hver dag. De nye madrassene kommer i et mykere materiale, som er enda mer behagelig å ligge på.

Stikk innom Bohus neste gang det er på tide å bytte ut sengen eller madrassen. Da kan du se på de ulike modellene og prøveligge de forskjellige madrassene. Du finner garantert en som passer perfekt til deg og din kropp. Når sengen i tillegg passer inn i interiøret er en god natts søvn ikke så langt unna.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning