BOHUS

Du fortjener en bedre madrass

Denne madrassen passer for alle.

Riktig madrass er viktig for at du skal sove godt hver natt.
Riktig madrass er viktig for at du skal sove godt hver natt. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert

De alle fleste har hørt om Tempur, madrassene som former seg etter kroppen. Men mange tror at madrasstypen er for de som sover dårlig eller har ryggproblemer. Da må du tro om igjen.

Bedre søvn

Selv om du sover godt kan det nemlig hende at du bør bytte madrass. Mange faller lett i søvn, og tror derfor at de har fått en god natts søvn når de våkner om morgenen. Men med feil madrass er det ikke sikkert at du får den hvilen kropp og sinn trenger.

I løpet av natten skal kroppen gjennom flere søvnstadier. Dersom kroppen din ikke ligger riktig kan det hende at du hopper over flere av disse søvnstadiene, eller at de blir kortere enn de burde være. Resultatet kan være at du ikke blir uthvilt og at verken kropp eller hjerne er forberedt på en ny dag.

Riktig støtte for kroppen

I tillegg kan en madrass og pute som ikke gir riktig støtte til ryggrad og nakkevirvler føre til smerter og plager senere i livet. En trykkavlastende madrass er med andre ord en god investering i din egen fremtid. Når du tenker over at du bruker rundt 3000 timer i sengen hvert eneste år, forstår du hvorfor liggestillingen din spiller en stor rolle for helsen.

80 prosent av oss vil oppleve problemer med nakke eller rygg i løpet av livet. Problemene er mye enklere å forebygge enn å behandle. Derfor bør du være ekstra obs på hvordan du behandler kroppen din i hverdagen. Husk at både barn, unge og voksne legger grunnlaget for resten av livet gjennom hvordan kroppen brukes om dagen og hviler om natten.

I tillegg er trekkene på Tempur-madrassene avtakbare og ekstra motstandsdyktige mot allergener og støvmidd. Et stort pluss for allergikere og barn som står i fare for å utvikle allergi.

God design

Tempurs senger er ikke kjedelige selv om de er behagelige.
Tempurs senger er ikke kjedelige selv om de er behagelige. Foto: FOTO: Tempur på Bohus

Du tror kanskje at Tempur kommer i traust design og må kjøpes i helsebutikker? Da tar du feil. Bohus selger flere forskjellige produkter fra Tempur. Der kan du prøve de ulike madrassene og finne den som passer for deg. I tillegg har Tempur vunnet priser for sengenes flotte design. Her finner du både lekker minimalisme og grafisk design. Valget er ditt.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning