AKADEMIKLINIKEN

Slik blir brystene dine etter en brystforstørrelse

Se resultatet før du bestemmer deg.

SE RESULTATET: Nå har det blitt mulig å se resultatet av brystforstørrelsen før du bestemmer deg.
SE RESULTATET: Nå har det blitt mulig å se resultatet av brystforstørrelsen før du bestemmer deg. Foto: FOTO: Thinkstock
Publisert Oppdatert

Mange kvinner drømmer om å få utført en brystforstørrelse. Likevel blir det ofte med drømmen, fordi vi er usikre på hvordan resultatet vil bli. Hos Akademikliniken får du se 3D-bilder som viser hvordan resultatet kan bli før du bestemmer deg for om du vil utføre operasjonen.

Enestående tilbud

Akademikliniken har den mest avanserte 3D-maskinen i Norden. Den gir deg mulighet til å se 3D-bilder av hvordan resultatet vil bli under konsultasjonen.

Under simuleringen får du se hvordan ulike størrelser og former på implantatene vi se ut på din kropp. Da er det enklere for deg å vite hvilke implantater du ønsker, og å bestemme deg for om du vil gjennomføre forstørrelsen.

Konsultasjonen

Konsultasjonen med Vectra 3D Breast Sculptor Imaging System deles opp i to deler. Først fotograferes brystet ditt. Fotografiet behandles av datamaskinen, som lager et tredimensjonalt bilde av deg.

I neste trinn får du velge mellom ulike størrelser og former på implantatene, som runde eller dråpeformede. Her får du prøve deg frem til det føles riktig. Her får du altså se hvordan resultatet av operasjonen kan bli med ulike størrelser og former på implantatet.

Deretter lager datamaskinen et tredimensjonalt bilde av ditt bryst med de valgte implantatene. Bildet kan roteres 360 grader, slik at du kan se brystene fra alle vinkler. Du kan til og med se hvordan de vil se ut når du kikker ned på dine egne bryster.

Enklere å velge

Med god veiledning og beskrivende bilder av hvordan resultatet kan bli, er det enklere for deg å velge om du vil gjennomføre brystforstørrelsen.

Hos Akademikliniken kan du føle deg trygg på at du får informasjonen du trenger for å føle deg trygg på at du velger det som er rett for deg og din kropp. Da trenger kanskje ikke drømmen om større bryster å forbli en drøm resten av livet? </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen