AKADEMIKLINIKEN

Bukplastikk kan gi bedre resultat enn fettsuging

Slik velger du rett metode.

FORNØYD: Det er mulig å få midjen du drømmer om.
FORNØYD: Det er mulig å få midjen du drømmer om. Foto: FOTO: Thinkstock
Publisert Oppdatert

Svært mange kvinner er misfornøyd med utseendet på magen. Problemene kan komme etter graviditet, vektnedgang, eller rett og slett være slik du er født. For mange hjelper det ikke uansett hvor mye du trener, magen blir likevel ikke stram. Da er det godt å vite at det er hjelp å få.

Fettsuging ikke alltid svaret

Mange tror at en fettsuging er løsningen på den slappe magen. Men hvis problemet ditt er at huden er slapp, vil ikke en fettløsning hjelpe. Fettsuging er derimot løsningen dersom problemet er et fettoverskudd på magen, og kan gi gode resultater for mange. Les mer om fettsuging

Huden på magen strekkes når du er gravid, eller etter kraftig overvekt. I disse tilfellene kan bukplastikk være løsningen for å få magen stram igjen. Ved bukplastikk fjernes overskuddet av hud og fett på magen.

Ulike metoder

Hvilken metode som passer for deg, kommer an på din kropp. Hvis du har overskudd av fett og hud både over og under navlen, anbefales vanligvis en full bukplastikk.

Hvis du bare har for mye hud og fett under navlen, vil en minibukplastikk være løsningen.

For de som har hud- og fettoverskudd også på ryggen, utføres det en såkalt cirkumferent bukplastikk for maksimal effekt.

Ved en bukplastikk kan man også korrigere bukmuskler som har blitt utstrukket, for eksempel etter en graviditet. Les mer om bukplastikk

Ikke for alle

Plastisk kirurgi er ikke en kjapp løsning for å gå ned i vekt. Hvis magen din er stor fordi du har en fettansamling inne i buken, vil verken bukplastikk eller fettsuging hjelpe. Da må du rett og slett spise riktig og trene mer for å stramme opp figuren.

For å finne ut hvilken metode som passer for deg, kan du besøke Akademikliniken. Der får du en kostnadsfri konsultasjon, og svar på alle dine spørsmål.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen