one direction:

One by one: Louis Tomlinson

Vi blir bedre kjent med gutta i One Direction. Idag: Louis!

Sist oppdatert

One Direction er ikke et band vi i Julia går lei av med det første! I "one by one"-sakene får du mer fakta om én og én av gutta i 1D. Denne gang får du fakta om Louis Tomlinson.

Louis William Tomlinson er født 24. desember 199,1 og kommer fra byen Doncaster, England. Han har sunget seriøs siden han var 14 år, og begynte å legge ut coverlåter på Youtube som 16-åring. I 2010 meldte Louis seg på TV-programmet X Factor, og sang låta "Hey there Delilah" av Plain White T's. Louis holdt nesten på å ryket ut av programmet tidlig, men fikk være med videre da gruppern One Direcion ble satt sammen. Louis er den eldste i bandet, og veldig populær.

Klikk deg videre for å se hans første audition i X Factor!

Her er Louis sin aller første audition i X Factor, han sang "Hey there Delilah", og ble stemt videre av samtlige dommere i panelet.

</div> <p>(Kvaliteten på dette klippet er dessverre litt dårlig.)</p> <p>Klikk deg videre for å lese 10 ting du kanskje ikke visste om Louis!</p> <p> </p> <p> <strong>Visste du at...</strong> </p> <p>... Louis kan snakke fransk?</p> <p>... Sier han ikke dater jenter som er yngre enn 17 år?</p> <p>... Boo Bear er kallenavnet hans? Og at det er mammaen hans som har gitt ham det?</p> <p>... Han er født på julaften?</p> <p>... Han var sammen med Hanna Walker da han ble kjent, men nå er sammen med Eleanor Calder?</p> <p>... Han har en hund som heter Ted?</p> <p>... Første gang han møtte Harry, var på toalettet under X Factor?</p> <p>... Favorittfargen hans er mørkerød?</p> <p>... Favorittbandet hans er The Fray?</p> <p>... Han digger Robbie Williams?</p> <p> </p> <p> <em>Hvem liker du best av gutta i One Direction?</em> </p> </div>

Denne saken ble første gang publisert 08/07 2012, og sist oppdatert 02/05 2017.

Les også