Musikk:

Disse er klare for Miniøya!

Se hvem som skal spille på Norges kuleste musikkfestival for barn.

Sist oppdatert

Musikkfestivalen Miniøya fyller 5 år i år! Miniøya går av stabelen i Tøyenparken i Oslo 24.-25. mai, og som vanlig er det mye spennende som skjer der! Julia er på plass med Rockelakk-teltet vårt også i år, og det er mange konserter og annet gøy som er verdt å få med seg!

Her kan du lese mer om Miniøya og hvordan du kan bli med på moroa!

Fremover mot festivalen offentliggjøres det enda flere artister, men dette er 5 av de kule artistene som er klare allerede:

SILYA

Fulgte du med på Stjernekamp i høst? Kule Silya gikk av med seieren, og sammen med bandet Rapscallions planlegger hun et show på Miniøya store og små sent vil glemme! Det blir et fyrverkeri av låter fra SiLyAs musikalske univers, i tillegg til noen av låtene som folket elsket i Stjernekamp. Hittil i år har SiLyA & The Rapscallions solgt ut Sentrum Scene og vært på en utsolgt miniturné, der SiLyA gledet publikum med sin unike blanding av soul, pop og rock. Se en smakebit her:

</p> <p> </p> <p> <strong>Fjorden Baby!</strong> </p> <p> </p> <p>Fjorden Baby! lager musikk som ofte blir omtalt som en blanding av reggae, dub, elektronika og pop med tydelige ”nyveiv”-elementer. Bandet er kjent for sine karismatiske, levende liveshow, og kommer helt sikkert til å lage masse liv i Tøyenparken!</p> <p> <iframe height="315" src="//www.youtube.com/embed/tEX758Stjkw" width="560"/> </p> <p> </p> <p> <strong>Proviant Audio</strong> </p> <p> </p> <p>Multiinstrumentalist Mathias Stubø har et åttemanns discoorkester, som han tar med seg til Miniøya! Singelen «Once I Thought» blir spilt mye på NRK P3, og låta «How Does It Feel» med <strong>LidoLido</strong> ble kåret til den fjerde beste norske låta i 2013 av VG. Se en smakebit her:</p> <p> <iframe height="315" src="//www.youtube.com/embed/mtkYnLVuAlw" width="560"/> </p> <p> </p> <p> <strong>Frk.Fryd</strong> </p> <p> </p> <p> <strong>Frk. Fryd</strong> er fire unge jenter fra Stavanger som har spilt sammen i åtte år. Musikken er preget av tungbaserte riff og melodiøse refrenger med tekster på norsk. Våren 2014 slipper de sin første plate, og store og små kan glede seg til en energisk konsert på Miniøya!</p> <p> <iframe height="315" src="//www.youtube.com/embed/BIz1eZIK9gs" width="560"/> </p> <p> </p> <p> <strong>Comet Kid</strong> </p> <p> </p> <p>Comet Kid spiller musikk med sjel og sjarm. Gode melodier, interessante tekster, dansevennlig groove og en dose folkelig rock! Comet Kid er et Oslobasert band som startet opp i januar 2013. Den unike Comet Kid-sounden skapes av de ulike musikalske bakgrunnene som eksisterer i bandet, og inspireres av ulike opplevelser gjennom livet. Hør på dem her:</p> <p> <iframe height="315" src="//www.youtube.com/embed/uGFEtciqSoY" width="560"/> </p> </div>

Denne saken ble første gang publisert 11/03 2014, og sist oppdatert 01/05 2017.

Les også