Zayn Malik om avskjeden med One Direction

Zayn Malik snakker åpent om 1D-tiden for første gang!

Du får også en smakebit av hans nye låt "Befour"

Foto: Getty Images
Publisert Oppdatert

Zayn Malik lar seg intervjue for første gang etter at han forlot One Direction i mars. I intervjuet med The FADER forteller han at han alltid visste at One Direction ikke var helt hans greie.
- Jeg kan ikke sette fingeren på når jeg bestemte meg for å slutte. Jeg visste egentlig hele tiden at dette ikke var noe for meg, forteller Zayn til The FADER.

Ifølge Zayn var livet i One Direction formet av andres krav og forventninger til ham.
- Det er en deilig følelse å være forbi en tid hvor du hele tiden blir fortalt hva du skal gjøre og du må gjøre ting du egentlig ikke har lyst til, kun fordi noen andre forventer det av deg, forklarer han.

Zayn avslører også at et nytt soloalbum er på vei og kommer til å bli sluppet tidlig i 2016, og at han har skrevet alle låtene på det kommende albumet selv.

I forbindelse med det store intervjuet, slapp magasinet også en video med noen sitater fra intervjuet med Zayn. I tillegg til at vi ser kjekkasen kjøre motorsykkel i bar overkropp, får vi også høre en liten smakebit av hans nye låt "Befour".

Tittelen på låta kan virke litt mystisk med tanke på at den er stavet "be four" (norsk: vær fire), ettersom at vi vet at One Directions siste album het "Four" og at det var fire bandmedlemmer igjen etter at Zayn sluttet. Det kan nesten virke som at denne sangen er et slags budskap til de gjenværende bandmedlemmene? Vi er i hvert fall veldig nysgjerrige og spente på hvordan teksten til denne låta kommer til å bli!

Mens vi venter på en full versjon av sangen, kan vi høre en smakebit av "Befour" her:

</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning