Blogg:

Zac Efrons jul

Zac forteller eksklusivt til Julia om hvordan han pleier å feire jul.

Publisert Oppdatert

Kjekkasen Zac Efron er aktuell med ny film: ”New Year's Day” som hadde premiere på kino nå i jula. Julia traff Zac i London en stund før jul, og stilte ham noen spørsmål om hans julefeiring og planer for det nye året.

Har du noe nyttårsforsett for 2012?
– Jeg er ikke typen som lover noe en gang i året. Om jeg ønsker å gjøre noe, setter jeg i gang med en gang, og venter ikke til nyttår. Mitt største ønske hver dag er å gjøre andre mennesker glade. Om jeg lykkes med det enda mer i 2012 hadde det vært supert.

Finnes det noe du har lyst til å gjøre som du ennå ikke har gjort?
– Reise jorden rundt! Det hadde vært spennende. Men det må nok vente en stund. For 2012 har jeg andre planer.

Hvordan feirer du nyttår?
– Det varierer. Jeg har feiret sammen med min mor og besteforeldre, og lekt i snøen. Jeg har feiret hjemme hos mamma og pappa sammen med familen. Jeg har feiret sammen med gode venner på en øde øy. Jeg forsøker å finne på noe nytt hvert år.

Hvordan skal du feire jul?
– Hjemme hos mamma og pappa sammen med min lillebror! Vi feirer en helt tradisjonell jul, men vi har også en spesiell tradisjon som går ut på at jeg om lillebroren min har på oss noen helt spesielle pysjamaser.

Fortell om pysjamasene!
– En gang for mange år siden fant jeg og lillebroren min noen rare pysjamaser i mamma og pappa sitt klesskap. Egentlig er det mer nattskjorter enn pysjamaser. Det begynte med at jeg og brodern tok de på oss for å få foreldrene til å le. Siden den gang har det blitt en familietradisjon. Hver jul tar vi på oss disse plaggene, selv om de nå er alt for små. Broren min er nesten to meter lang, så dere kan jo tenke dere hvordan han ser ut i en alt for trang og for kort nattskjorte! Hahaha!, Vi ser ikke kloke ut. Men det er morsomt.

Hvilken farge har disse herlige nattskjortene?
– De har rødt og hvitt mønster, og så hører det lue til også! En ekte nattlue. OM jeg har på meg lua? Klart jeg har! Det er bare vi fire; mamma, pappa, lillebror og jeg, og vi åpner julegavene på morgenen. Hundene våre et også med på leken. Det er gøy. Jeg elsker julen!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen