FLaut:

Viste rompa til hele klassen!

Få med deg disse flausene om nakne jenter, skolebrød, kjekke gutter og feil toalett...

Publisert Oppdatert

Det er alltid morsomt med flauser - og aller mest morsomt når det er noen andre sine! Her kommer fem splitter nye, pinlige flauser.

Stikk Mats !!
Det skjedde får 1 halvt år siden da jeg alså var 13 ....
Det var på svømminga, Mats hadde glemt svømme klær så nå svømminga var ferdig, så gikk han inn i jente garderoben jeg og Kristin stod der kliss nakne!!
Han kom inn helt inn altså ... Han så oss helt KLISS NAKNE !! Han gikk ut igjen og sa det til resten av gutta. Jeg og Kristin ble så flaue at vi ikke gikk på skolen før de slutta med og snakke om det. Når vi kom på skolen sa Mats og noen andre: "Ohhh der kommer de sexy jentene !!". Han sa det i timen når hele klassen var samlet !!
Hilsen jeg som skal være rask etter badinga :D

Aldri mer saggebukse
Hei ! Jeg har en flause som jeg har lyst til å dele med dere: Det skjedde for ikke så lenge siden da vi snart skulle ta sommerferie. Alle satt i klasserommet. Jeg kom på at jeg hadde masse bøker i sekken så jeg rakk opp handa og sa: Lærer ! Jeg har masse bøker i sekken kan jeg gå og ta dem i hylla ? Da sa hun ja . Jeg gikk, og glemte helt at jeg hadde litt "buksesig" så jeg bøyde meg ned og alle så halve rompa mii !!! SÅ SINNSYKT FLAUT !
Hilsen jenta som alltid drar buksa opp før hun bøyer seg ned.


På fanget
Hei, jeg skal fortelle om noe flaut som skjedde med meg før høstferien! Jeg og klassen min skulle ta bussen til et museum. Når bussen kom holdt vi på å ikke rekke den så vi løp så fort vi kunne. Heldigvis rakk vi den likevel. Når vi kom på skulle jeg og en venn finne en plass men alle de andre i klassen hadde tatt de ledige. Derfor måtte vi gå litt lenger bak i bussen. Vi fant to ledige plasser.
Når jeg skulle sette meg startet bussen plutselig å kjøre så jeg falt opp på en av de to mennene som satt ovenfor oss. Jeg merket at jeg ble utrolig flau!
Mvh jenta som holder seg fast på bussen eller setter seg fortere ned!


Feil do
Hei.Dette skjedde når jeg gikk i 3 kl. Jeg spurte læreren om jeg kunne gå på do. Det fikk jeg lov til.Og når jeg skulle gå og se hviken do som var åpen. Da var begge oppe. Så gikk jeg inn på den ene doen. Plutselig merket jeg at det satt en gutt inne på doen. Det var gutten jeg likte da. Det var kjempe pinlig!
Hilsen ei jente som banker på døra før jeg går inn!

Den hvite katten
Jeg og venninnen min hadde vært på Spar og kjøpt skolebrød. Når vi kom ut gikk veninnen min litt foran meg og jeg syns jeg så en hvit katt under en bil. Jeg gikk sakte bortover og prøvde å følge med på den hvite katten. Plutselig gikk jeg rett på den kjekkeste gutten på skolen og smelte skolebrødet rett i trynet hans! Etterhvert innså jeg at det var snø jeg hadde sett og ikke en hvit katt. Veninnen min lo av meg resten av dagen og mange dager fremover i tid. Heldigvis begynte bare gutten å le! Men det var noe av det flaueste jeg noen gang har gjort!
Hilsen en som skal stoppe når hun tror hun ser noe fra nå av..

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning