Musikk

Visste du dette om Little Mix?

En liten blanding av fiffige fakta.

Publisert Oppdatert

Jentegruppa Little Mix var den første gruppa noensinne til å vinne britiske X Factor. Nå er de fem jentene stjerner. Visste du at …

… Alle fire jentene meldte seg egentlig på X Factor som soloartister og gikk videre til bootcamp. De ble først plassert i to forskjellige grupper, men ingen av dem gikk videre. Dommerne var likevel imponert, og spurte om Jade, Jesy, Leigh-Ann og Perrie kunne tenke seg å danne en gruppe sammen. Det ville de!

… Først var gruppa kalt Rhythmix, men de skiftet navn til Little Mix underveis i sendingene fordi det allerede fantes et band som het Rhythmix i Storbritannia.

… Jentene er mellom 19 og 21 år gamle.

Klikk deg videre for å lese mer!

… Little Mix ga ut sin første plate, kalt DNA, den 19. november i fjor.

… Da Dronningen av England feiret diamantjubileum i fjor, sa Little Mix gratulerer ved å lage en limited edition versjon av sjokoladen M&Ms.

… I august kommer den første boka om Little Mix.

Klikk deg videre for å lese mer!

… Leigh-Anne brukte alltid å opptre sammen med søstrene da hun var liten. Hun elsker Rihanna og nachos, og kallenavnet hennes er Fresh princess.

… Yngstemann Perrie har så trang hals at hun bare kan svelge bitte små ting, ikke større enn riskorn. Hun er fan av Ed Sheeran, elsker 80- og 90-tallsmote og kallenavnet hennes er Pezz.

… Jesy begynte å synge foran speilet på rommet sitt (som så mange andre). Hun elsker Missy Elliot og Gwen Stefani, men er merkelig nok redd for sandwicher! Kallenavnet hennes er Jesminda.

… Jade var inspirert av moren sin da hun vokste opp, og trodde nesten hun var Diana Ross. Hun elsker nerdete gutter, Disneyfilmer og kallenavnet hennes er Pickle eller Poopeye.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning