Musikk:

Visste du dette om Cimorelli?

Alt du trenger å vite om jentegruppa.

Publisert Oppdatert

Den amerikanske sanggruppa Cimorelli ble populære gjennom YouTube, og landet etter hvert en platekontrakt med Universal Music. I begynnelsen sang de aller mest populære coverlåter, noe de fremdeles gjør innimellom, men skriver også sine egne sanger.

Visste du at…

… Alle de seks medlemmene i Cimorelli er søstre? De heter Christina, Katherine, Lisa, Amy, Lauren og Dani. Cimorelli.

… De kommer fra California i USA?

… De er mellom 12 og 21 år gamle?

… Den eldste søsteren heter Christina? Det var henne som tok initiativet til å starte Cimorelli, og det er også hun som skriver de fleste sangene og lager koreografien.

… De har hele FEM brødre også?

Klikk deg videre for enda mer fakta!

Visste du at...

… De fikk platekontrakt via Youtube? Det skjedde etter at en 13 år gammel fan i London så videoen deres ”Party in the USA” (cover av Miley Cyrus), og viste den til moren sin – som var manager i et plateselskap.

… De fleste av søstrene spiller instrumenter, i tillegg til å synge? Christina spiller piano, Katherine bass, Lisa piano og litt trommer, Amy gitar og piano, og Lauren piano.

… Søstrenes bror Michael også har vært litt med i gruppa? Han spilte gitar for dem i 2009.

Klikk deg videre for å se noen av Cimorellis musikkvideoer!

Denne videoen av Miley Cyrus' «Party in the USA» var med på å skaffe Cimorelli platekontrakt:

</p> <p> Cimorelli covrer Justin Bieber...</p> <p> <iframe height="380" src="http://www.youtube.com/embed/SCaRtiZIEro?rel=0" width="630"/> </p> <p>... Og One Direction!</p> <p> <iframe height="380" src="http://www.youtube.com/embed/uz023DVhEgM?rel=0" width="630"/> </p> <p> <a href="http://www.youtube.com/user/cimorellitheband">Her kan du besøke Cimorellis Youtube-kanal og se enda flere videoer!</a> </p> <p> <em>Hva synes du om Cimorelli?</em> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning