Musikal

Vinn billetter til musikalen "Singin´In The Rain"

Les vårt mini-intervju med hovedrollen Atle Pettersen, vinn billetter og se bilder fra showet her!

Foto: Scene Kvelder
Publisert Oppdatert

Vi tok turen innom Folketeateret i Oslo for å se musikalen alle snakker om for tiden - nemlig "Singin´ In The Rain".

Forventningene var store, men vi ble likevel veldig imponert av de talentfulle skuespillerne/multitalentene som både kan synge, være gode skuespillere, danse OG steppe! Spesielt ble vi slått i bakken av Atle Pettsersens steppe-skills (stepping er faktisk vanskeligere enn du tror!).

Vi var så heldig å få et mini-intervju med Atle, som spiller hovedrollen som Don Lockwood i musikalen.

Kan du fortelle oss litt om rollen din?
- Don Lockwood er en kjent skuespiller som er populær blant jentene, men som ikke faller forelsker seg så lett. Helt uforventet blir han stupforelsket i en annen skuespiller som heter Kathy Selden, og snur hele livet sitt på hodet for å finne henne og få henne til å forelske seg i han.

Hva er din favorittscene fra showet?
- Det må være den store steppe-seansen i slutten av første akt. En av de mest utfordrende tingene ved å være med i denne musikalen har vært det å lære seg og steppe. Derfor er det også en veldig god følelse å klare det! Også har jeg blitt glad i stepping og syns det er kjempegøy!

Se bilder fra showet her:

 

Akkurat nå har vi en konkurranse på Instagramkontoen vår der du kan vinne en helaften med middag og show for deg og en venn. Meld deg på her HER.

Her får du 25% rabatt på billetter til showet ved å klikke HER.

Atle Pettersen svinger seg elegant over scenen med Charlotte Brænna, som spiller Dons Lockwoods store kjærlighet, Kathy Selden.
Atle Pettersen svinger seg elegant over scenen med Charlotte Brænna, som spiller Dons Lockwoods store kjærlighet, Kathy Selden.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning