kjendis:

Vil du bli stjerne?

Les Bridgit Mendler og Jonas Brothers' beste stjernetips!

Publisert Oppdatert

Å bli tv-kjendis er lettere sagt enn gjort. Men ikke umulig! Her kommer noen tips fra et par av Disney Channels stjerner.

Good Luck Charlie-stjernen Bridgit Mendler:

Har du alltid villet bli skuespiller?

– Jeg ville bli en million forskjellige ting da jeg var liten. Jeg begynte å være med i teateroppsetninger da jeg var åtte eller ni år, og da innså jeg at jeg ville bli skuespiller.

Hvordan kler du deg for en audition?

– Det kommer an på hva slags audition det er. Jeg tror det er best å ha på seg noe enkelt, slik at klærne ikke tar oppmerksomheten vekk fra deg og prestasjonen din.

Klikk deg videre og få Jonas Brothers' beste tips!

Jonas Brothers er kanskje aller mest kjent for musikken, men har også spilt inn filmer og tv-serier. Her forteller de om hva som egentlig er vanskeligst.

Er det vanskelig å omstille seg fra å holde på med musikk til å begynne med tv?

Joe: Det var absolutt litt rart for oss å omstille hjernene våre, for vi var så vant til å være oppe sent når vi gjør konserter, men når man skal jobbe med tv må man opp tidlig.

Var det litt skummelt å være med i en tv-serie?

Joe: Vi var så van til å holde med musikk, og syntes det var kult å få sjansen til å drive med musikk og TV samtidig. Vi er jo musikere, og tv var noe helt nytt for oss - så vi var ganske nervøse.

Hva gjorde dere så nervøse?

Joe: Vi var ikke helt sikre på hvordan vi skulle gjøre det. Vi hadde spilt inn Camp Rock, men vi var ikke sikre på hvordan tv-serien ville bli. Men det var kjempegøy!

Hvem av dere synes det var vanskeligst å være skuespiller?

Nick: Det kan jeg svare på! Jeg er en perfeksjonist. Jeg er virkelig hard mot meg selv når det gjelder skuespill. Jeg synes ikke selve spillingen er så vanskelig, men å vise personligheten sin og humor på tv kan være vanskelig. I virkeligheten har jeg veldig tørr humor, men det er liksom vanskelig å få frem på skjermen. Jeg lærer fremdeles!

Vil du også på tv?
I Disney Channels kampanje MY DC kan du sende inn din video og få sjansen til å bli vist på Disney Channel.

Klikk her for å se hvordan du kan bli med på MY DC på Disney Channel.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen