julia:

Vi trenger fremdeles DIN hjelp!

Bli med på å forme fremtidens Julia.

Publisert Oppdatert

Har du lagt merke til den rosa bakgrunnen med Julia-jenta, som dukker opp her inne på Julia.no med jevne mellomrom? Vi i Julia søker Julia-jenter som vil være med og si sin mening om Julia, mobilapper, nettsider og annet Julia-lesere er opptatt av, i noe som heter SPIK-panelet.

Du blir fast medlem av SPIK-panelet
I nettpanelet SPIK er du med på å påvirke fremtiden til Julia og flere av produktene til et av Norges største mediehus, Egmont. Vil du være med å påvirke?

Det er helt gratis, og garantert mye moro - og vi trekker regelmessig vinnere av fine premier! Du vil få invitasjoner til å være med i ulike aktiviteter; som diskusjonsforumer, chats, små spørreundersøkelser og mye mer.

Flotte premier og gaver
Som medlem kan du, i tillegg til å påvirke produktene, vinne gaver ved å delta på aktiviteter. Jo flere aktiviteter du deltar på, jo større er sjansen for å vinne. I tillegg har alle nye medlemmer sjansen til å vinne en iPad!

REGISTRER DEG PÅ WWW.SPIKPANELET.NO

Kjekt å vite: Dersom du er under 15 år, trenger vi godkjenning fra en foresatt. Dette finner du mer informasjon om når du går til registreringen. Dine personopplysninger vil aldri brukes i markedsføringssammenheng eller overdras til andre. Panelet er et løpende prosjekt, men du kan når som helst melde deg ut.

Vi håper du vil bli med! Hilsen Julia-redaksjonen

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen