Twilight:

Vi møtte Nikki Reed og Jackson Rathbone!

Julia var til stede på midnattspremieren av Breaking Dawn, del 2.

Publisert Oppdatert

15.november var det ENDELIG tid for premiere på den aller, aller siste Twilight-filmen, nemlig Breaking Dawn, del 2. Julia var til stede på premieren!

Utenfor Colosseum kino hadde det møtt opp flere hundre fans, som ventet i spenning på de store Twilight-stjernene som skulle komme og kaste glans over kveldens premiere.

Og fansen ble ikke skuffet! Rundt kl 22.45 ankom endelig Nikki Reed (alias Rosalie) og Jackson Rathbone (alias Jasper), og de tok seg god tid på den røde løperen – til å snakke med journalister, snakke med fans, skrive autografer, stille opp på bilder og dele ut klemmer.

– Det er helt fantastisk at så mange har møtt opp her i kulda! Sa Jackson Rathbone. Han kunne også fortelle at han faktisk har bodd fire år i Norge da han var yngre, fordi faren hans jobbet her i en periode. Etterpå flyttet familien til Texas, og han fortalte at han savnet den norske naturen og fjellene.

Nikki Reed understreket gang på gang hvor glad hun er i Twilight-fansen, og hvor takknemlig hun er for å ha fått være med på Twilight-eventyret. Dessuten har hun lært en ting eller to av å spille Rosalie Cullen.

– Personlig har jeg mange komplekser, jeg er usikker på en hel masse ting, og det er derfor det er så gøy å spille en så sterk karakter som Rosalie. Rosalie kan komme inn i rommet og bare eie det rommet, og der har jeg nok mye å lære, sa Nikki.

Vel inne i kinosalen ble de to stjernene intervjuet av MGP-stjernen Tooji, og det var tydelig at de begge var i godt humør – til tross for at de har vært innom mange land og premierer den siste uka. Og det ble jo nesten litt trist, tenk at dette er den aller siste filmen!

– Det har vært 5-6 helt utrolige år, fortalte Nikki. – Og at fansen har vært så støttende hele veien, er bare helt fantastisk. We love you!

Se kvelden i bilder i bildegalleriet i toppen av saken!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen