TWILIGHT:

Vi møtte Alex Meraz fra Twilight!

Les hva varulven Paul har å si om Eclipse, fansen og Robert Pattinson!

Publisert Oppdatert

Alex Meraz, som spiller varulven Paul i New Moon og Eclipse, var i Norge akkurat for å promotere den forrige Twilight-filmen, Eclipse. Julias journalist fikk møte ham før premieren på Akershus Festning. Her er intervjuet:

Jeg treffer Alex i Ekebergrestauranten, som har utsikt over hele Oslo. Han er kjempehyggelig, smiler stort og gir meg kompliment for armbåndet mitt.. Sjarmør! Vi begynner med å snakke litt om Eclipse, og han forteller at han synes det er den beste Twilight-filmen så langt til tross for at han selv ikke har mer enn et par replikker.

Hvilken del av filmen liker du best?- Åh, hvor skal jeg begynne, jeg synes den har veldig mange bra ting ved seg. Det som er så bra med denne filmen, er at den ikke er redd for å gjøre litt narr av seg selv og ting som de andre filmene har lagt opp til. Liksom se seg selv litt utenfra. Som en scene hvor Rob kommer gående, og der sitter Taylor i bar overkropp. Så sier Edward: Har han der NOEN gang på seg en skjorte? Det er utrolig morsomt! Ler Alex, før han fortsetter:

- Det er i det hele tatt veldig god kjemi mellom alle skuespillerne, hvilket gjør det behagelig å se på. Det er så mange virkelig fine øyeblikk.

Hva er det med Twilight som har gjort det hele så stort?- Twilight er en helt unik historie. Bøkene er så bra, og det er mye som alle kan relatere seg til. Vi har alle vært forelska eller likt noen som ikke liker deg på samme måte. Vi har alle måttet ta noen vanskelige valg, vi har vært igjennom disse tingene. Så det spiller ingen rolle om man er gutt eller jente, 40 eller 14 år. Det er en unik historie, rett og slett, sier Alex.

Taylor Lautner måtte gå gjennom en stor forandring etter den første Twilight-filmen. (Han la på seg 15 kg muskler). Hva måtte du gjøre for å forberede deg til rollen som varulv?

- Jeg måtte legge på meg masse, jeg også! Jeg er en ganske tynn fyr til vanlig, og måtte legge på meg mye muskler i forkant av filmen. Jeg gikk ned masse igjen etterpå for å spille i en annen film, så nå må jeg snart igang med å legge på meg alt igjen før Breaking Dawn.

Oi! Hvordan gjør du det, egentlig?- Huff... Alex sukker og rister på hodet.
- Jeg spiser, spiser, spiser.. og går mye på treningsstudio. Jeg ser ikke helt fram til det, altså!

src="upload/modules/articles/articles/image/original/70149557088.jpg" alt="" />

Apropos Breaking Dawn, når begynner dere å spille den inn?
- Akkurat nå ligger fokuset på å promotere Eclipse, så jeg vet ikke helt når vi skal igang igjen. Jeg har hørt at det muligens blir i november, men jeg vet ikke.

Holder du kontakten med noen av de andre skuespillerne mellom innspillingene?
- Jeg holder kontakten med alle de andre medlemmene i ulveflokken. Og mange av Volturiene...

Volturiene! Men de og varulvene er jo fiender!
- Ja, så ikke si det til noen! He, he. Jeg har også blitt god venn med Xavier, som spiller den onde vampyren Riley, faktisk.

Hva tenker du om den ekstreme oppmerksomheten Kristen Stewart og Robert Pattinson får, uansett hvor de går?

- De lever jo i en helt annen verden enn meg. Jeg mener, jeg kan gå på butikken og handle mat i fred, jeg kan gå rundt nesten overalt. Med mindre du er en skikkelig Twilight-fan, vet du ikke hvem jeg er. Men man trenger ikke å ha sett Twilight-filmene for å vite hvem de er, for man har sett plakater, magasiner.. De er overalt! Man kan ikke unngå å vite hvem de er, selv om man ikke er noen Twilight-fan. Det er jo helt crazy.

Hvordan tror du det påvirker dem? Greier de å holde bena på jorda?

-Vi hang sammen senest i forrige uke, etter premieren i Los Angeles. Og de er fremdeles de samme menneskene som for et og et halvt år siden, da jeg traff dem for første gang. De tar ikke seg selv spesielt høytidelig. De våkner ikke opp om morgenen og tenker Yeah, jeg er stjernen i Twilight, liksom. Selv om de kunne tatt av, så har de ikke gjort det. Og det er bra!

Hva med deg? Blir du mye gjenkjent?

- Jeg blir gjenkjent av og til. Men det er litt mer sånn Hei, du ser litt kjent ut. Jeg ser jo heller ikke ut som meg selv på filmplakaten, sier Alex og peker på det gigantiske banneret med et stort bilde av ham selv som henger bak oss.

Og det stemmer, på plakaten ser han mye større (og skumlere!) ut enn i virkeligheten!

- Jeg har mer muskler i filmen, sier Alex. - Og dessuten blir jeg gitt mer brunfarge av sminkørene. Jeg må dessuten farge håret helt svart! Jeg ser rett og slett litt annerledes ut.

Hva tenker du om førpremieren ikveld, utendørs på Akershus Festning?

- Jeg gleder meg veldig til ikveld! Jeg gleder meg til å se fansen, jeg har hørt at det skal komme omtrent 2000 stykker dit. Jeg elsker å dra til nye land og omgås folk, så å få være der og oppleve det her, det blir gøy! avslutter Alex.

src="upload/modules/articles/articles/image/large/398428634432284816579934.jpg" alt="" />
Kirstipirsti sammen med Alex.


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning