Intervju med The Chainsmokers

Vi møter DJ-kjekkasene i The Chainsmokers!

De forteller blant annet om det som kanskje er verdens mest crazy fan-opplevelse!

Publisert Oppdatert

Du har garantert hørt en av låtene til The Chainsmokers - kanskje til og med uten at du i det hele tatt visste at det var de du hørte på!

Denne sjarmerende DJ-duoen har nemlig gitt ut hits etter hits det siste året. Blant dem finner vi blant annet "#SELFIE", "Roses" og "Don´t Let Me Down", der de blant annet samarbeidet med talentfulle Daya.

<iframe src="https://embed.spotify.com/?uri=spotify%3Atrack%3A0zkiQH567SDLqfWNBaU3hv" style="width: 240px; height: 304px"/> </p> <p>Nå tenker du sikkert: "A ha! De låtene har jeg danset til..."<br/>Det er du ikke alene om, for låta "Don´t Let Me Down" har nemlig solgt til platina her i Norge!</p> <p>Ikke nok med det - nå har guttene nettopp også sluppet en splitter ny låt som heter "Inside Out". Låta er noe roligere enn de forrige, men ikke noe mindre kul fordet! Det er rett og slett en skikkelig deilig låt!</p> </div>

 

 

 

</p> <p> </p> </div>

For ikke mange uker siden hadde guttene sin aller første konsert i Norge, og i dette intervjuet forteller de mer om sine norske fans, kjærestene sine og du får høre det som muligens er verdens mest crazy fan-opplevelse - i hvert fall av de vi har hørt hittil!

Visste du at The Chainsmokers også er Beliebers og digger Harry Styles? Se hele videointervjuet vårt med kjekkasene under for å høre mer om dette om mye mer!

</p> <p>Hva er din favorittlåt av The Chainsmokers?</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning