Ny serie på Disney Channel

Vi lader opp til premieren på "Elena fra Avalor"

Bli kjent med Elena og stemmene bak den nye Disney Channel-serien!

Publisert Oppdatert
Elena er ikke helt som andre Disney-prinsesser.
Elena er ikke helt som andre Disney-prinsesser.

Woho! I morgen er det premiere på den splitter nye Disney Channel-serien "Elena fra Avalor", og vi har vært så heldig å få prate med noen av stemmene bak karakterene i serien.

Lad opp til premieren på den nye serien med Charlotte, Rein Alexander og Marian!

Charlotte har stemmen til selveste Elena, og kan avsløre at Elena ikke er en helt vanlig Disney-prinsesse.

Hva handler "Elena fra Avalor" om?
- Serien handler om 16 år gamle Elena som nettopp har blitt kronet til dronning av Avalor. I hver episode får hun en ny utfordring og lærer nye ting.

Hvordan er Elena?
- Hun er en jente med bein i nesa som ikke er redd for å si det hun mener. Tross sin unge alder, er hun bestemt, tøff og veldig kul! Derfor er hun kanskje også litt annerledes enn de andre Disney-prinsessene.

På hvilken måte er Elena et forbilde for unge jenter?
- Nettopp fordi hun tør å stå opp for seg selv og si sine egne meninger, selv om de nærmeste rundt henne kanskje ikke er helt enig. Det er absolutt viktig å si ifra og være tro mot seg selv, sånn som Elena er!

Hvis du kunne snakket med 16 år gamle Charlotte i dag, hva ville du sagt til henne?
- Da hadde jeg sagt: Prøv å slappe av litt mer fordi ting ordner seg. Tør å stole på magefølelsen, gi litt mer blaffen i hva andre syns og gå for det du har lyst til!

Hvorfor vil du anbefale "Elena fra Avalor"?
- Jeg står selv og ler høyt i studio når jeg skal dubbe serien. Det er masse humor, nydelige sanger (nesten en ny sang i hver episode), og mye spenning!

Vi fikk også møte Rein Alexander og Marian Aas Hansen, som dubber to andre karakterer i serien.

Hvordan er karakterene deres?
Rein: Jeg er Esteban, som er fetteren til Elena. Egentlig har jeg lyst til å styre landet selv og er litt misunnelig på Elena, så jeg prøver å lure henne til å gjøre ulike ting til min fordel. Jeg er en liten luring, så den rollen passer meg godt! Hehe.

Marian: Min karakter passer meg godt også, for jeg er en flyvende tiger. Haha! Jeg er Luna, en av hjelperne til Elena, som må være med henne over alt. Hvis hun for eksempel vil fly til et skummelt sted og jeg ikke vil det, så må jeg det allikevel.

Vi gleder oss MASSE til å se både Elena, Luna og Esteban i morgen i "Elena fra Avalor" på Disney Channel kl 08.00!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning