Intervju med Samantha J

Vi blir kjent med Marcus og Martinus sin featuring-artist Samantha J

Hun avslører blant annet at en musikkvideo til "Light It Up" er på vei!

Publisert Oppdatert

Ikke mange timene etter at Marcus og Martinus slapp låta "Light It Up" feat. Samantha J, var den allerede nr. 1 på iTunes!

Med på låta har de fått med seg talentfulle Samantha J, som har reist hele veien fra Jamaica for å være med guttene på en miniturné her i Norge.

Vi møtte henne for en liten prat mens hun øvde på koreografi med danserne til morgendagens show på Norway Cup.
Hør den nye låta mens du leser deg gjennom det superhyggelige intervjuet vi gjorde med søte Samantha!
</strong> </p> <p> <strong>Gratulerer så mye med ny låt! Hvordan har det vært å jobbe med Marcus og Martinus?</strong> <br/>- Tusen takk! Jeg har faktisk aldri møtt dem eller snakket med de. Jeg gjorde mitt opptak i Boston, så første gang jeg møter de blir i morgen under konserten på Norway Cup. Jeg er veldig spent og gleder meg veldig!</p> <p> <strong>På hvilken måte er "Light It Up" annerledes fra dine tidligere låter?</strong> <br/>- Denne låta er mye mer pop-aktig enn den musikken jeg vanligvis lager, men jeg har også tatt med meg litt av mine Jamaicanske raggae-vibes i sangen og det tror jeg folk liker!</p> <p> <strong>Hvordan er det å være så langt unna hjemme?</strong> <br/>- Jeg begynner egentlig å bli vant til det for jeg er mye ute og reiser i USA, Canada og Karibien, men jeg er veldig glad for å være her i Norge akkurat nå!</p> <p> <strong>Hva syns du om Norge så langt?</strong> <br/>- Alle er så snille her og jeg har til og med funnet noen gode veganske restauranter, så jeg liker det! Også syns jeg det er skikkelig kult at man kan drikke vann rett fra springen, det kan man jo ikke i verken Jamaica eller USA.</p> <p> <strong>Hva kan publikum glede seg til på konserten i morgen?</strong> <br/>- De kan forvente et helt crazy show! Jeg har aldri jobbet med disse danserne før, men de er utrolig dyktige og lærer ekstremt fort. Det kommer til å bli et heftig dansenummer med masse hopping, klapping og energi på scenen! <br/>Vi skal også spille inn musikkvideoen til "Light It Up" i morgen. Det gleder jeg meg veldig til!</p> <p>PS: Samantha røper at den nye musikkvideoen til låta kommer ganske snart!<br/>La oss ta en liten #tb til da Samantha J slo gjennom med låta "Thight Skirt" mens vi venter på videoen til "Light It Up".<br/> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Uqs4uuq8cPY" width="560"/> </p> <p>Hva syns du om "Light It Up"?</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning