forelskelse:

Våryr og forelska?

Her er noen tips for å få ham på kroken (eller i hvert fall få litt alenetid med ham)

Publisert Oppdatert

Det er rart med det, men det er ekstra mange som blir forelska om våren. Det må ha noe med at det blir varmere og lysere ute, og at folk jobber seg ut av vinterdvalen og begynner å få opp øynene for ting rundt seg igjen inkludert det motsatte kjønn!

Å være våryr er et eget fenomen. Det kribler i magen om man er ekstra glad. Ikke rart det er lett å falle hodestupsk inn i en forelskelse da. Men så var det å gjøre noe med det da, slik at det kanskje blir en kjæreste ut av vår- forelskelsen. Her er noen tips til hvordan du kan utnytte våren til litt alenetid med den du har i kikkerten.

 (Stock.xchng) (Stock.xchng)

Is
Varme vår-dager innbyr så klart til litt is-spising. Spør han du har i kikkerten om dere ikke skal stikke på kiosken sammen og kjøpe is. Forhåpentligvis er det et lite stykke å gå, slik at dere får skravlet litt på veien.

Du kan også kjøpe deg kuleis eller softis i beger, og be om å få med to skjeer. Så går du bort til drømmegutten og spør om han vil dele den med deg. Romantisk!

Sykkeltur
Finn ut om gutten liker å sykle. Gjør han det kan du pakke med deg en sekk med litt niste, et pledd og kanskje et ute-spill for eksempel, og så sykle bort til gutten og slå av en prat. Si at du og venninnen din skulle på sykkeltur, men at hun ble syk i siste liten og at det ikke blir noe gøy å dra alene. Da bør han ta hintet, og dere kan få en super dag sammen!

Vannkrig
Er det varmt nok, er det ingenting som er så festelig som vannkrig, dersom man er på en plass det lar seg gjøre, og ikke midt i klasserommet vel og merke. En bør ha tilgang på tørre klær, eller være i nærheten av noens hjem, slik at en ikke risikerer å bli sittende å hakke tenner etterpå.

Gutter synes stort sett slike ting er ganske gøy, så har du en vannpistol, og sikter deg inn på drømmetypen, er det stor sjanse for at han iverig vil kaste seg inn i kampen for å ikke snakke om at han selvfølgelig vil legge merke til deg da!

 (Stock.xchng) (Stock.xchng)

Sløving i sola
Etter en lang vinter er det superdeilig når sola endelig dukker opp og den begynner å varme skikkelig. Det er deilig å ligge og sløve i en park, på gresset i skolegården eller hjemme i hagen.

Dersom du vet hvor gutten du liker pleier å vanke, kan du jo slå deg ned på en passende gressflekk i nærheten med solbriller og en god bok (eller et Juliablad!) mens du smugkikker på ham, og venter på at han skal passere deg. Når han er nærme nok kan du snakke til ham, kaste noe på ham eller lignende. Slå av en prat, og si at det er deilig å daffe i sola. Forhåpentligvis slår han seg ned ved siden av deg.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning