mitt første kyss:

Tre, to, en, null... Kyss!!

Få med deg disse historiene om Julia-lesernes første kyss!

Publisert Oppdatert

Tre, to, en, null
Mitt første ekte kyss var for litt over en uke siden med en gutt som heter Eskil. Bestevenninnen min hadde ordnet sånn at vi skulle kysse bak skolen. Han tok med meg bak en bil. Bestevennen min skulle telle ned fra ti, og på null skulle vi kysse.. Når hun var på null så vi bare ned i bakken og var sjenerte. Dette gjorde vi flere ganger, ja at bestevennen min telte ned og ingen turte å lene seg fram og kysse. Til slutt sa jeg " Ok, på null nå gjør vi det! " Han var enig, og bestevennen min telte ned.. På null lente begge seg fram og vi kysset. Det var verdens mest herlige følese. Etter det har vi vært sammen og kysset mange flere ganger! Det var den beste dagen i mitt liv.

Badekyss
Det skjedde i sommer, jeg var i en båt med to kamerater jeg ikke ser så ofte (jeg liker han ene) de har en liten gummibåt med motor, da vi hadde dratt inn i en liten bukt hoppet vi uti vannet med badetøy. Jeg svømte til han ene som sto på grunna, han het Tobias, og det var han jeg likte, han så meg dypt inn i øynene jeg kom nærmere helt automatisk og så kysset vi et langt og deilig kyss. Dagene etter gikk jeg med sommerfugler i magen og en stor lykkefølelse jeg aldri har kjent verken før eller siden

NSP-kyss
Mitt første kyss var i 6.klasse. jeg og noen venninnee og noen gutter evt den jeg gutten jeg var forelska i!!! vi hadde NSP ( nodt sannhet eller prosent) alle i klassen viste at jeg var forelska i han og han var forelska i meg :P Vi hadde NSP og gutten jeg likte så på meg hele tiden:P Det var knallflaut men jeg likte det. Bestevenninna mi ventet på at det skulle bli hennes tur å spørre, og sa selvfølgelig at jeg måtte kysse den gutten jeg likte! Han var helt ivrig nesten så jeg ble flau og de andre guttene fniste. Han lente seg over meg saaakte og begynte og kysse meg det var deilig og rart på samme måte!! Og sånn var mitt første kyss!! Jeg har jo kysset ham mange ganger før for vi er jo kjærester nå og jeg er superheldig som har han!!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen