skjønnhet:

Tips til lange vipper

Hvem ønsker seg vel ikke lange øyevipper?

Publisert Oppdatert

Hva er vel finere enn lange fyldige øyevipper? Her får du noen tips til hvordan vippene dine blir lange og vakre.

Mandelolje
Det sies at mandelolje har en forlengende effekt på vippene dine. Ta litt olje på fingrene for så å påføre det på vippene, ikke ta for mye, det kan svi hvis du får det i øyet. Du kan enten ta på maskara etter oljen, eller sove med olje på vippene, da skal du kunne se forskjell allerede dagen etterpå! Det er jo verdt et forsøk.

Vippetang
Vippetangen er på full vei tilbake og flere og flere har skjønt fordelen med å bruke en. Hvis du aldri har eid en vippetang før, er dette en tang for å bøye vippene oppover. Øyene dine ser større ut, vippene lengre og maskaraen er lettere å påføre etter at du har vippet dem opp.

Et tips er å varme tanga i et vannbad eller med hårføneren, da vil vippene holde seg oppe lengre.

Vippetanger er å få kjøpt på forskjellige beauty butikker, deriblant H&M.

 (Stock.xchng) (Stock.xchng)

Maskara
De fleste av oss har lengre vipper enn vi tror, men tuppen av vippene er ofte hvite eller lysere enn resten av vippen. Maskaraen farger hele vippen og får øyene til å se store ut og vippene lange.

Det finnes uttallige maskaraer på markedet så her er det bare å velge den som passer deg best. Det finnes maskaraer som lover mer volum, lengre vipper, mer åpne øyne etc. Husk at det også finnes brun maskara for deg som er lysere i hud og hår.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning