Kjendisenes første musikkvideoer

#Throwbacktime

Bli med oss tilbake til kjendisenes karrierestart og se endringene!

Publisert Oppdatert

Kjendisene endrer stadig stil, og det gjør låtene og musikkvideoene deres også!
Vi har plukket ut noen av de aller første låtene og videoene til favorittkjendisene våres, og du kan selv se forandringene.

Alle husker vel Miley Cyrus sin drastiske forandring i 2013?
Det er ingen hemmelighet at hun kanskje er den kjendisen som har forandret seg mest av alle fra starten av karrieren og fram til nå.
Her en av hennes siste musikkvideoer før totalforandringen skjedde, og det er nå over hele 7 år siden Miley Cyrus kom ut med denne videoen:

</p> <p>Hår-kameleonen Justin Bieber endrer åpenbart stadig sveis og klesstil, men vi glemmer vel aldri tiden han så slik ut:<br/> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/kffacxfA7G4" width="420"/> </p> <p>Den største forandringen i One Directions historie skjedde da de gikk fra å være 5 til 4... Likevel kommer vi nok aldri til å glemme Zayn, og det er vel ingen annen låt enn denne som dukker opp i hodene våres når vi tenker på 1D:<br/> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/W-TE_Ys4iwM" width="560"/> </p> <p>På noen få år har Isac Elliot vokst enormt - både som person og artist (og i høyden)! <br/>La oss nå ta en titt tilbake til noen centimeter lavere...<br/> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/H6Ykor-8MAM" width="560"/> </p> <p>Noen andre som også har vokst seg til å bli store artister og toppet omtrent alle landets hitlister er så klart ingen andre enn Marcus og Martinus! Guttene fikk en pangstart på karrieren da de stakk av med seieren under Melodi Grand Prix Jr i 2012. Bli med oss å mimre tilbake på det:<br/> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/rM7HO7m8MCA" width="560"/> </p> <p>Vi gleder oss til fortsettelsen!</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning