Intervju med The Main Level

The Main Level om nytt album og konsert!

... Og vi leker "nødt eller sannhet?" med gutta og konkurrerer ut en autograf!

Publisert Oppdatert

I dag slapp The Main Level deres helt feske album "We Are Who We Are", som er stappet med mange kule og nye låter! Det nærmer seg også releasekonsert for det nye albumet. 6. desember inntar nemlig guttene Sentrum Scene i Oslo for å holde sin helt egen konsert. Vi har snakket med kjekkasene og alt dette og mye mer!

I tillegg har vi lekt en skikkelig morsom lek med gutta, nemlig "nødt eller sannhet?", hvor vi også konkurrerer bort en helt spesiell autograf til en heldig vinner. Sjekk ut videoen nederst i saken for å delta i konkurransen!

Fortell om det nye albumet
- Det er en god blanding av gamle og nye låter, ballader og up tempo-låter. Noen av sangene er spilt inn i USA og noen i Norge. De første låtene ble spilt inn for to år siden, så det er mye forskjellig på albumet, forteller Sander.

Hva kan dere avsløre om den kommende konserten?
- Det blir noen overraskelser, avslører Alex.
- Til nå har vi jo avslørt at både Sval og Morgan Sulele skal varme opp for oss, men så kommer det noen overraskelser, sier Sander.

Noen ganger har dere tatt med ei jente opp på scenen, kommer det til å skje denne gangen også?
- Dere får komme på konserten og finne det ut, sier en hemmelighetsfull Sander.

Hva ser dere mest frem til med konserten?
- Jeg gleder meg til å spille alle de nye låtene for fansen, sier Sander.
- Og jeg vet Alex gleder seg til å twerke, forteller Laurent.
- Ja, jeg skal twerke. Det blir bra! Bare vent å se, svarer Alex.

Hvilken låt kommer til å bli morsomst å fremføre?
- Jeg liker ganske godt "Tears me apart", mener Sander.
- Jeg gleder meg mest til å fremføre "Tears me apart", men jeg liker best å synge "Right now" eller "Escape this town", sier Laurent.
- Ja, "Escape this town" blir bra, sier Alex seg enig i.

Noen fans har klart å stalke seg fram til at albumcoveret er genseren din, Sander. Stemmer dette?
- Det stemmer vel egentlig. Designeren vår leitet etter en bakgrunn til der det står "We are who we are", og i stedet for en hvis og kjedelig bakgrunn så han på genseren min, så tok vi bilde av den og brukte det i stedet, forklarer Sander.

Hør det splitter nye albumet her:

</p> <p>Se resten av intervjuet og når vi leker "nødt eller sannhet?" med guttene her:</p> <p> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/KmNyVvhVc3g" width="560"/> </p> <p> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/FqBl5jPuNsQ" width="560"/> </p> <p>PS: Følg med på YouTube-kanalen vår (Juliabladet Egmont) de neste dagene for å få med deg del to av intervjuet og leken!</p> <p> </p> </div>

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning