Taylor og Gigi nesten kastet ut fra Coachella

Dette kunne skjedd hvem som helst!

Publisert Oppdatert

Noen andre som har opplevd å bli så ivrig på en konsert eller på dansegulvet at de glemmer å tenke på omgivelsene? Ja, selvsagt. Det skjer jo hele tiden, og kan føre til pinlige episoder.

Og at det også kan skje med noen av verdens største stjerner, ble bevist for et par uker siden da selveste Taylor Swift og Gigi Hadid nesten ble kastet ut av Coachella-festivalen.

Historien kom ut via en lydtekniker som sto i teltet sitt og skrudde lyd på en konsert. Plutselig klatret to jenter opp og begynte å danse på stengselet som er satt opp for at lydfolkene skal ha fri sikt til scenen. Det er selvsagt ikke lov, og lydteknikeren ble så sur at han bestemte seg for å få dem kastet ut av festivalen.

Da han kom bort, viste det seg at jentene var Taylor og Gigi. De fikk nok beskjed om å komme seg ut av veien, men kastet ut ble de ikke. For selv om pinlige danseopplevelser kan skje hvem som helst, gir det seg selv at stjerner får en smule mer spesialbehandling etterpå.

Vi elsker denne historien uansett, og heier både på Taylor og Gigi som var så oppi musikken at de ikke tenkte over hva de gjorde, og på lydteknikeren som bare ville gjøre jobben sin.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning