TIPS:

Ta vare på sommerminnene!

Les mer om hvordan dere kan holde på ferieminnene her!

Publisert Oppdatert

Ferien er snart over og hverdagen venter. Da kan det være fint å ha minnene fra sommerferien samlet på et sted, enten det er på en blogg, i en bok eller på veggen! Her får dere tips til hvordan dere kan samle ferieminnene deres!  

Scrapbook

Scrapbooking er en fin måte å samle gode minner på. Ta deg litt god tid til å klippe og lime bilder sammen med for eksempel klistremerker! Du kan også skrive litt om hvor bildene er tatt og hvem du er med. Vær kreativ!

 

Lag en film

Hvis du har noen filmklipp fra ferien kan du klippe de sammen så alle er samlet. Du kan også legge inn tekst og enkelte bilder. Det er en fin og morsom måte å minnes ferien på og du vil alltid kunne se tilbake på den! Vis den gjerne til de som var med på ferie!

 

Blogg

Hvis du har en blogg kan du lage et samlet innlegg med bilder og tekst fra sommerferien! Skriv litt om stedet du var, hva du gjorde og hvem du var med. Da kan både du og andre se tilbake på sommerferien din!

 

Print ut bilder

Hvis du har tatt bilder i sommerferien kan det være fint å printe ut noen av de du liker best. Kanskje et av deg og bestevenninnen din og noen fra stedet du var og aktivitetene du gjorde. Heng bildene opp på veggen, da gjør du rommet ditt mer personlig samtidig som du kan se tilbake på sommerferien hver dag utover høsten!

 

Skriv en liste

Dette kan du gjøre enten du har tatt bilder i ferien eller ikke! Skriv en liste over fine ting som skjedde, hva du gjorde, hvem du var med og hvor du var. Kanskje ting du kjøpte i ferien, eller yndlingsantrekkene dine fra ferien? Denne listen kan du enten skrive på en blogg, i en dagbok eller bare på et ark. 

Hva er dine beste tips?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen