Intervju med SVAL

SVAL om nytt album og ny kjæreste!

Hør alt SVAL har å si om "Mellom Oss", fansen og kjærlighetslivet!

Publisert Oppdatert

Artist/låtskriver/superkul person SVAL har nettopp sluppet sitt første album "Mellom Oss", og vi bare elsker resultatet!

Vi kan tydelig høre at sangtekstene er vel gjennomtenkt og at jenta synger rett fra hjertet, noe som gjør vi vi virkelig tror på det hun synger om og lett kan kjenne oss igjen i de ulike situasjonene i låtene.

Vi var så heldig å få et superhyggelig besøk av stjerna, og det ga oss endelig muligheten til å bekrefte at hun er like hyggelig, kul og morsom som det ser ut som!

I tillegg til å snakke om hennes nye album, måtte vi også så klart utspørre henne om fansen, gutter og drømmer, og hun røper til og med at hun har fått seg kjæreste (sorry, gutter) <3

Husk å få med deg hele videointervjuet og albumet nederst i saken!

Gratulerer så mye med debutalbum, jeg hører på det hele tiden!
- Tusen takk! Gjør du? Hvilken sang liker du best?

Det må være "Skyld på meg".
- Ååå, jeg liker den jeg også!

Men du må fortelle meg mer om "Mellom Oss".
- Det er et album jeg har jobbet med helt siden jeg vant Melodi Grand Prix jr i 2011. Vi lagde mange kule låter i begynnelsen, men vi var liksom ikke helt der, og i ettertid har jeg vært veldig glad for at vi ventet så lenge. Nå har jeg fått god tid til å finne ut av hvilken retning jeg vil gå og plukke ut de beste låtene.

Du skriver jo låtene dine selv, hvordan er den prosessen?
- "Skyld på meg" skrev jeg faktisk på hytta mens foreldrene mine var i butikken. Noen ganger så bare kommer det av seg selv, og hvis du har et tydelig budskap er det lett å bygge videre på det.

Du var jo tilbake i spektrum her om dagen for å varme opp for Isac Elliot ONE-konserten, hvordan var det?
- Det var utrolig gøy og jeg var SÅ nervøs! Hallo - det er jo Oslo Spektrum! Også fikk jeg oppfylt en av mine største drømmer da hele publikum skrudde på lyset på mobilene sine under yndlingssangen min. Det var veldig koselig!

Hvordan er egentlig fansen din?
- Jeg føler at de som er fan av meg har forstått hva jeg syns er kult. De bryr seg om låtskriving og hører på tekstene. Det er viktigere for meg at folk liker låtene fremfor at noen syns jeg er pen for eksempel. Det at noen sier: Denne sangen hjalp meg gjennom en vanskelig tid, det er det kuleste jeg kan høre!

Har du noen crazy fan-opplevelser?
- Jeg har en fan i Mexico som er derfra og hun er veldig kul! Hun forstår ikke tekstene mine, men hun er fortsatt veldig dedikert. Her om dagen hadde hun lært seg "Tilbakefall" på gitar, og sånt er jo veldig gøy!

Men du er fortsatt singel, eller?
- Nei, jeg har kjæreste!

Har du? Gratulerer! Hvordan er han?
- Tusen takk! Han er veldig snill og veldig søt og veldig hyggelig. *Fnis*

Så koselig! Mitt neste spørsmål var egentlig "hvordan er din fremtidige kjæreste", men det hopper vi over...
Har du en hilsen til fansen i stedet?
- Hei, alle sammen! Veldig hyggelig at dere leser/ser på intervjuet her med oss. Det har vært veldig hyggelig, og jeg håper alle liker albumet mitt "Mellom Oss" som er ute nå. *Stor klem*

Se hele videointervjuet for å høre mer om hvordan det er å ha gutte-fans, hennes største drømmer og SVALs beste artist-tips!

</p> <p>Her kan du også høre hele SVAL sitt nye album "Mellom Oss":</p> <p> <iframe height="380" src="https://embed.spotify.com/?uri=spotify%3Aalbum%3A1U7rZfvd1WmLl0999jjtNp" width="300"/> </p> <p>Hvilken låt er din favoritt?</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning