musikk:

Suksess for One Direction

Se hvor mye musikken dems har solgt i hele verden!

Publisert Oppdatert

At One Direction er populære er det liten tvil om. Men visste du at debutalbumet deres, Up All Night, har solgt hele 3 millioner på verdensbasis?

Og det er ikke alt. One Direction har toppet hitlistene i hele 16 land, og er det første bandet som noen gang går rett inn på en førsteplass på USAs Billboard-liste!

I USA har albumet solgt til platina, altså over 1 million, og What Makes You Beautiful-singelen har solgt over 3 millioner i USA og 5 millioner i hele verden. DVDen deres er også årets mest solgte musikk-DVD.

Bildet er fra One Directions Facebookside, www.facebook.com/onedirectionmusic

Liam Payne har uttalt:
"Vi er selvfølgelig helt i ekstase, og er veldig ydmyke over dette. Vi har et fantastisk team med oss som har hjulpet oss å få til dette, og viktigst av alt - vi ønsker å takke fansen vår for dette. De er gurnnen til all vår suksess."

Klikk deg videre for å se hvilke priser guttene er nominert til!

One Direction skal opptre på MTV Video Music Awards 6. september, og de er også nominert til to priser – Beste popopptreden og Beste popvideo.

3. desember skal guttene ha en spesiell konsert på Madison Square Garden i New York, før de starter sin verdensturné i 2013.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen