Intervju med Suite 16

Suite 16 avslører nye kjærester!

... Og leker "nødt eller sannhet?"

Publisert Oppdatert

Tidligere denne sommeren kom det en ny låt fra de fem popkjekkasene i Suite 16, og helt siden da har vi hørt på "All That I Need" gjennom hele ferien!

Vi tok en prat med gutta om ny låt, nye kjærester og mye mer, i tillegg til at vi lekte "nødt eller sannhet?", som du kan se i videoen nederst i saken.

Gratulerer med ny låt! Fortell oss litt mer om låta.
Vemund: Tusen takk! Den handler vel egentlig om ei jente - sjokk!
Andreas: ... Som er all that we need.
Vemund: Også føler man kanskje at man er der hele tiden, men at hun ikke ser oss - eller meg, da. Man har kanskje vært bestevenner en god stund og føler mer for henne enn hun gjør for deg, så man prøver å få henne til å legge merke til det.
Thomas: Godt oppsummert, Vemund! Noen har satt seg litt mer inn i historien enn andre... He he.
Andreas: I mine øyne er det liksom kjærlighet, et par kule ord som rimer litt og litt fete beats og sånn.

Hør "All That I Need" her mens du leser resten av intervjuet!

</p> <p> <strong>"All That I Need" har jo en ganske lik sound som "Who I Wanna Be"-remixen. </strong> <br/>Thomas: I og med at det gikk så sinnssykt bra med "Who I Wanna Be"-remixen og vi syns det er kult å drive med en litt mer elektronisk sound, så ser vi ingen grunn til å stoppe med og lage slike låter.</p> <p> <strong>Har dere noen spesielle i tankene når dere synger låta?</strong> <br/>Vemund: Noen av oss, i hvert fall!</p> <p> <strong>Ja, for sist gang jeg møtte dere så var alle single, unntatt Kevin. Er det fortsatt sånn?</strong> <br/>Alle guttene rister på hodet.</p> <p> <strong>Hæ?! Har alle fått kjærester? Fortell!<br/> </strong>Vemund: Jeg og Thomas er sammen og Andreas og Alex er kjærester. Neida!<br/>Thomas: En av oss har i hvert fått seg kjæreste, Vemund.<br/>Andreas: Det eneste som er helt sikkert er at jeg og Alexandru ikke har fått oss kjærester.<br/>Kevin: Altså, vi kan jo ikke være et boy band der alle har kjærester.<br/>Andreas: ... Så jeg og Alex tar en for laget og er da single.<br/>Vemund: På tide å bytte tema!</p> <p> <strong>Vi kan snakke om Melodi Grand Prix i stedet, for jeg har jo ikke møtt dere siden det. Hvordan var den opplevelsen?<br/> </strong>Kevin: Det var rått, ass!<br/>Alexandru: Ja, det var helt sykt!<br/>Vemund: Det var så kult at jeg nesten ikke husker noe for jeg blakket litt ut. Heldigvis fikk vi spille den to ganger.</p> <p> <strong>Hva har dere tatt med dere videre derfra?</strong> <br/>Vemund: Du får jo bare ett forsøk når du er på scenen, så alt må være pitch perfekt hele tiden, så det har vært god læring at vi måtte lære å takle det presset med å måtte prestere absolutt hele tiden.<br/>Thomas: Og i tillegg er det en TV-produksjon, så vi hadde koreografi på hvor vi skulle se hele tiden. Det var noen intense, men morsomme uker!</p> <p> <strong>Fansen deres blir jo bare flere og flere. Merker dere det på noen måte?</strong> <br/>Vemund: Vi merker jo at det dukker opp nye fans på konserter, og det er morsomt å se!<br/>Kevin: Vi har også fått en del Japanske fans, så det er jo veldig gøy!<br/>Thomas: Så nå skal vi ta over Asia! He he, neida. Men akkurat nå er drømmen å dra til Japan og få holde en konsert for fansen vår der!</p> <p> <strong>Helt til slutt - er det noe dere vil si til deres norske Suitehearts?<br/> </strong>Takk for at dere støtter oss, kommer på konserter og hører på musikken vår. Det er veldig koselig å se at mange av dere kommer på flere av konsertene, men det er alltid hyggelig å møte dere nye også! Vi elsker dere &lt;3</p> <p>Se kjekkasene i Suite 16 leke "nødt eller sannhet?" her:<br/> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/BoaJeyZzYio" width="420"/> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning