konkurranse:

Stor skrivekonkurranse!

Vinn kinovisning til klassen din og kom på trykk i Julia.

Publisert Oppdatert

I samarbeid med filmen Kule Kidz gråter ikke arrangerer Julia en stor dikt- og novellekonkurranse!

Du kan vinne en egen kinoforestilling for hele klassen din, med kule goodiebags til alle. I tillegg får du diktet eller novellen din på trykk i et eget bilag i Julia i januar.

Om filmen:
Kule kidz gråter ikke
er en norsk film om fotball, vennskap og forelskelse. Filmen kommer på kino 10.januar 2014, og er vinterens MÅ SE-film som får deg til å både le og gråte.

I filmen møter vi Anja, en tøff jente i 7.klasse som elsker fotball. Sammen med resten av klassen trener hun hardt til skoleturneringen i fotball, men så blir Anja alvorlig syk. Da betyr gode venner alt.

 (foto: Linus Eklund) (foto: Linus Eklund)

Om konkurransen:
Tema for skrivekonkurransen er «Gode venner betyr alt». Du bestemmer selv hvordan du vil tolke temaet, og hvor lang tekst du vil skrive. Det er lov å sende inn flere bidrag, og husk å sende med fullt navn og alder.

Det beste bidraget vinner kinoforestilling for hele klassen sin, med goodiebags og overraskelser til alle! I tillegg velger vi ut 10-15 (avhengig av lengde) andre bidrag som også kommer på trykk i Julia-bilaget.

Så sett igang og skriv! Bruk fantasien og send inn ditt dikt eller novelle til [email protected] innen 10.desember, merk mailen med Kule Kidz.

I juryen sitter representanter for Kule Kidz gråter ikke og Kirsti i Julia-redaksjonen. Vinnerne vil ikke bli annonsert før etter nyttår.

Klikk deg videre for å se traileren til filmen!

Kule kidz gråter ikke kommer på kino 10.januar 2014.

</em> </p> <p> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning