stjerner:

Stjerner som har skiftet stil

Ingen er mer opptatt av stilen en stjernene.

Publisert Oppdatert

Kelly Osbourne
Få kjendiser har hatt så mange farger på håret, så mange frisyrer og så nage stiler som Kelly. Hun har gått fra å svartkledd, rocka og ofte tilsynelatende litt sur, til voksen, fargerik og blid. Det er ikke noe galt med å prøve seg fram med ulike stiler, det er en del av det å finne seg selv. Men vi må innrømme at vi synes Kelly kler et stort smil.


Jared Leto
Jared er kjekkasen som ble kjent på 90-tallet da han spilte i suksess-serien "Angela". Dengang var han søt, uskyldig og langhåret. I 2006 la Jared på seg mange kilo for en filmrolle, og var en stund nesten ikke til å kjenne igjen. Nå er han i bedre form enn noen gang, og gjør stor suksess med bandet "30 Seconds To Mars". Stilen varierer han stadig, men han ser stort sett nokså rocka ut enten det er i dress eller singlet.


Emma Watson
Emma holdt lenge på den samme stilen, i hvert fall når det gjaldt hår og sminke. Hun spilte jo hele tiden inn en ny Harry Potter-film, og måtte holde stilen som Hermine. Etter den siste filmen var ferdig innspilt, var Emma klar for litt forandring, og fikk klippet av seg nesten alt det lange håret sitt. Resultatet ble en kort og kul frisyre. Emmas klesstil har også utviklet seg masse. Hun blir nå sett på som et mote-forbilde for mange.

Vanessa Hudgens
Vanessa er ikke den som har eksperimentertt mest med utseendet. Langt krøllete hår og feminine kjoler har hun holdt seg til lenge. Hun har kanskje fått litt mer eyeliner på med årene, men ellers har hun sminket seg ganske likt også. Men nylig dukket hun opp på den røde løperen med en ny og kortere sveis. Tipper hun syntes det var deilig med litt forandring. Hun kler jammen både langt og halvlangt hår.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning