flaut:

Stem på den flaueste av de flaue!

Dere har valgt ut og nominert. La oss stemme fra Julia.no's pinligste flause!

Publisert Oppdatert

Disse fire flausene er det flere av dere som nominerte til Julia.no's pinligste flause, ut ifra alle de flausene vi har lagt ut så langt. Da gjenstår det bare å stemme fram en vinner. Det gjør vi i forumet. Link finner du nederst i saken.

1. Stikk Mats!
Det skjedde får 1 halvt år siden da jeg alså var 13 ....
Det var på svømminga, Mats hadde glemt svømme klær så nå svømminga var ferdig, så gikk han inn i jente garderoben jeg og Kristin stod der kliss nakne! Han kom inn helt inn altså ... Han så oss helt KLISS NAKNE !! Han gikk ut igjen og sa det til resten av gutta. Jeg og Kristin ble så flaue at vi ikke gikk på skolen før de slutta med og snakke om det. Når vi kom på skolen sa Mats og noen andre: "Ohhh der kommer de sexy jentene !!". Han sa det i timen når hele klassen var samlet !!
Hilsen jeg som skal være rask etter badinga :D

2. Aldri mer lapper i timen!
Det var en dag i vinter i k&h timen. Jeg og en gutt skrev lapper til hverandre og jeg skrev at han var kåt, og ga den til han. Og plutselig brøt han ut i en stor latter... så kom læreren og tok lappen fra han og leste den opp høyt for hele klassen. Da hadde selvfølgelig han ordnet på lappen sådet sto: Jeg er så utrolig kåt på deg (og navnet hans) og underskrevet med navnet mitt! Flaut! Alle lo!
- Hilsen hun som aldri sender lapper mer!

3. Puppe-prat
En venninne av meg ble med meg hjem, og vi drev å snakka om at vi hadde pupper og sånn. Da sa venninnen min; "vi er jo venninner, så vi kan prate om det uten å bli flaue" Da hørte vi fra soverommet til foreldrene mine "Jeg er ikke venninnen til noen av dere, så er dere flaue nå?" Det var moren min som var blitt hjemme fordi hun var syk! Hun hadde hørt hvert eneste ord av det vi sa! Venninnen min og jeg bare løp ut av huset mitt fordi vi var så flaue.
Hilsen en veldig flau jente.

4. Puppegutten
En dag i 5. klasse, jeg var litt mer moden (hadde kjempe store pupper i forhold til andre jenter i kalassen) jeg var den eneste som hadde pupper da. Vi hadde besøk av en kjempe søt gutt på min alder da. Jeg hadde kort hår da, og så litt ut som en gutt i fjeset. Det var sommer og vi spilte amerikansk fotball i friminuttet. Den gutten som var på besøk (kjempe søøøt gutt:P), leste et blad og så meg ikke, jeg kom løpende og så han ikke heller, jeg falt rett på han. Jeg sa bare '' sorry ass, så deg ikke!'' jeg hørtes sikkelig ut som en gutt da jeg sa det og. Jeg kom meg ikke opp, så han skulle hjelpe meg, han tok meg rett på den enne puppen, jeg så bare rart på han, så begynnte han og klemme og kjenne etter. Vi hørte latter i bakgrunnen ( de andre guttene i klassen : o ) og så sa han ; "er du jente..? kult en jente som lar meg ta på brystene hennes!" Jeg ble sikkelig rød for han sluttet ikke, nei han tok handa under t-skjorten min og klemte, da jeg skulle så til han falt jeg og ble liggende med puppene i fjeset hans!
hilsen; jente med gutter i puppene sine :P

STEM HER!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning