Sommerlige tips

5 ting du absolutt burde gjøre i sommer

Skynd deg, før det er for sent!

Sommeren er endelig her!
Sommeren er endelig her! Foto: Getty images
Publisert Oppdatert

Det er ikke alt man får kan gjøre hele året i dette landet. Mange aktiviteter hører kun vinteren til, det gjelder også sommeren! Her får du tips til hvilke aktiviteter du absolutt burde få tid til i løpet av sommeren! Plutselig er det høst, og da må du vente ett helt år til!

 

1. Bade ute

Sommeren er så klart høysesong for aktiviteter utendørs! En av de beste er å bade, enten det er i et utendørs basseng, en innsjø eller i havet. Sommeren i Norge er kort, så det gjelder å benytte sjansen for bading når solen titter frem!

 

2. Sove lenge

Det er så klart helger og andre ferier man kan sove lenge også, men på sommeren kan man gjøre det oftere. Man trenger ikke å tenke på at man sover bort en dyrebar feriedag når ferien er to måneder lang! Sov lenge noen ganger uten dårlig samvittighet!

 

3. Sove ute

Er det noe som helt klart er mer komfortabelt om sommeren enn om vinteren så er det å sove ute! Enten du er på campingtur, tar madrassen ut på terrassen eller sover på trampolina så er det noe du absolutt burde få til en av de varmeste dagene i sommer! Det er ekstra hyggelig hvis man er med en venn eller to!

 

4. Ha piknik

Piknik kan man ha nesten over alt, for eksempel i hagen, på stranden eller i en park! Du kan samle noen venner, ha med litt god mat, frukt og noe godt å drikke! Man kan også gjøre forskjellige aktiviteter, for eksempel spille kubb, frisbee eller spille kort!

 

5. Ha turnering

Det spiller ingen rolle hva slags turnering det er snakk om, men det kan for eksempel være turnering i fotball, volleyball, kubb eller andre utendørsaktiviteter! Man trenger ikke nødvendigvis å være så mange heller, tre eller fire stykker er nok. Del opp i delfinaler, semifinale og finale. Konkurrer mot hverandre, men husk å ikke ta det for seriøst. Det skal være gøy!

 

Hvilke ting bare MÅ du gjøre før sommeren er over?

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen