violetta:

Snart premiere for Violetta!

Disney Channels nye serie har gjort suksess over hele verden.

Publisert Oppdatert

Mandag 14.oktober klokken 16:00 er det premiere på norske Disney Channel for den superpopulære tv-serien Violetta. Serien har allerede hatt kjempesuksess i mange land, og endelig er det Norge sin tur!

Serien handler om tenåringsjenta Violetta som flytter tilbake til hjembyen Buenos Aires etter å ha bodd utenlands noen år. Vel tilbake i hjemlandet søker hun om å begynne på Studio 21, en kul sang- og danseskole. Problemet er bare at hun gjør det uten å fortelle det til faren sin, hvilket gjør at hun må lyve for ham. Men sang og dans er det Violetta brenner for, og i tillegg til skole er det gutter og venner som opptar tiden hennes.

Serien er lett å kjenne seg igjen i, og det er selvfølgelig mye av grunnen til at den har blitt så populær! Om du likte Camp Rock og Hannah Montana, kommer du helt sikkert til å like Violetta også.

I bildegalleriet i toppen av saken kan du se noen bilder fra serien, og også et lite "vennskapstre", der du ser hvordan noen av karakterene henger sammen!

Klikk deg videre for å se norske Celine spille inn musikkvideo til den norske Violetta-låten!

Slik så det ut da Celine spilte inn musikkvideoen til den norske versjonen av Violetta-låten, sammen med jentene som synger låten i Sverige og Danmark:

</p> <p> </p> <p> <a href="/default.aspx?section=artikkel&amp;id=5435%20">Hør hele låten «I min verden« her!</a> </p> <p> </p> <p>Følg Disney Channels nettside om Violetta her: <a href="http://www.disney.no/violetta/">http://www.disney.no/violetta/</a> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning