Twilight:

Snart ny Twilight-film

Breaking Dawn del 1. rett rundt hjørnet. Les om filmen og se trailer her!

Publisert Oppdatert

Endelig! Den nye Twilight filmen er rett rundt hjørnet, Breaking Dawn del 1 har premiere i Norge 18 november!

Hvis du ikke vil vite handlingen i filmen, må du ikke lese videre. ;)

Det er fortsatt Kristen Stewart og Robert Pattinson som spiller rollene som Bella Swan og Edward Cullen. Men, det er også flere nye skuespillere som vi ikke har sett i de tidligere Twilight-filmene. Blant annet skal Maggie Grace spille Irina, Lee Pace spille Garrett og Rami Malek spille Benjamin.

Breaking Dawn del 1 kommer til å handle om bryllupsforberedelsene til Bella og Edward, om selve bryllupet og hva som skjer etter at de har giftet seg. Bella er fortsatt ikke vampyr, men planen er at hun skal bli det etter bryllupet deres. De har et storslott og flott bryllup, og etter bryllupet reiser de på bryllupsreise til øya Isle Esme der de nyter hvetebrødsdagene. Før Bella selv blir vampyr blir hun gravid med Edwards barn, noe som fører til problemer da barnet er halvt vampyr og halvt menneske. Barnet vokser veldig fort og skaper store problemer for Bella. I filmen vil vi også få med oss datteren Renesmees fødsel! Jacob Black vil også være en del med i denne filmen, han er fortsatt ulykkelig forelsket i Bella og blir ikke spesielt glad når han får invitasjonen til bryllupet…

Etter å ha lest bøkene gleder alle Twilight-fans seg til å endelig se Bellas brudekjole og bryllupet som blir omtalt som storslott i boka! Kristen visste ikke selv hvordan kjolen ville se ut før innspillingen, men i et intervju sier hun ”jeg har ingen anelse om hvordan kjolen vil se ut. Men Bella vil definitivt ha noe klassisk, enkelt men også vakkert”. Det blir spennende å se hvordan kjolen blir, vi teller hvert fall ned dagene til premieren!

Noen som gleder seg til fimen?
Har du lest den siste boka?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning