justin Bieber:

Snakker ut om bruddet med Selena

Ærlig Justin i nytt intervju.

Publisert Oppdatert

I forbindelse med lanseringen av albumet Believe Acoustic ga Justin et eksklusivt intervju til musikkmagasinet Billboard, hvor han blant annet for første gang snakket om bruddet med eks-kjæresten Selena Gomez.

– Det er så mange rykter. Folk sier at jeg ringer Selena hver dag og at hun ikke vil svare, eller at jeg jager etter henne. Alle disse er falske historier, sier han.

Justin hevder at han ikke leser blogger eller sladreblader selv, men at han får høre ryktene om seg selv via andre.

– Jeg hører ting. Folk forteller meg det hvis noe skjer på internett. Det kommer definitivt tilbake til meg, sier han i intervjuet.

Han innrømmer også at bruddet med Selena har gått hardt inn på ham.

– Jeg er ikke på det lykkeligste stedet akkurat nå. Jeg prøver å komme gjennom det jeg går gjennom, og jeg har mine nærmeste venner som muntrer meg opp og holder meg i gang, sier Justin.

I intervjuet får han også spørsmål om det er noe han angrer på.

– Jeg angrer ikke på noen ting. Jeg lever og lærer. Moren min sier: «Du må lære ting på den harde måten, må du ikke?». Det er meg. Jeg lærer på den harde måten. Men alt handler om hvordan jeg reiser meg opp og er bedre og sterkere etterpå.

Klikk deg videre for å høre Justins låt om bruddet med Selena!

På albumet Believe Acoustic er låten «Nothing like us» skrevet om bruddet med Selena Gomez.

– Når alt kommer til alt, er det ingenting som oss, ikke sant? Sånn er det. Det er som det er. Folk kan kjenne seg igjen i det, sier Justin.

</p> <p> <em>Hva synes du om Justins «break up»-låt? </em> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning