kjendis:

Slutt for Twilight-paret?

I så fall er det Kristen Stewarts feil... Les hva hun har gjort!

Publisert Oppdatert

I flere dager har ryktene gått i Hollywood - om at Kristen Stewart skal ha vært utro mot kjæresten sin, Robert Pattinson.

Og så kom beviset! Sladrebladet Us Weekly trykket bildene av Kristen sammen med den 19 år eldre Rupert Sanders - som er regissøren til en av Kristens nyeste filmer, Snow White and the Huntsman.

Det tok flere dager før noen av stjernene valgte å kommentere utroskapen, men igår sendte Kristen ut en pressemelding hvor hun for første gang bekreftet at hun og Robert er kjærester - og dessuten bekreftet at hun faktisk HAR vært utro mot ham.

Klikk deg videre for å se de avslørende bildene!

(faksimile: Us Weekly)

Magasinet Us Weekly publiserte blant annet disse bildene, i tillegg til noen bilder hvor Rupert og Kristen kysser hverandre inne i bilen hennes. Saken blir ikke noe bedre av at Rupert er gift, og har to små barn.

Klikk deg videre for å lese Kristens unnskyldning til Rob!

Igår sendte Kristen ut en pressemelding for å kommentere ryktene, hvor hun skrev:

«Jeg er utrolig lei meg for smerten og skammen jeg har påført mine nærmeste. Handlingene mine har satt forholdet mitt til den viktigste personen i livet mitt i fare, til personen jeg elsker og respekterer mest, Rob. Jeg elsker ham, jeg elsker ham og er så utrolig lei meg.»

Hva Robert Pattinson mener om saken, er det foreløpig ingen som vet. Men han er vel neppe spesielt glad for disse nyhetene...

Hva tror du, kan forholdet til Kristen og Robert reddes?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen