kjendis:

Slik var kjendisene på skolen!

Les hvem som fikk toppkarakterer, og hvem som kastet godteri på læreren sin...

Publisert Oppdatert

Kjendisene har, akkurat som oss, også gått på skolen en gang i tiden. Les om hva slags minner de har fra skolen!

Bill og Tom Kaulitz
Brødrene Kaulitz likte virkelig ikke skolen noe særlig. Spesielt ble Bill ganske mye mobbet fordi han hadde annerledes klær og stil. Men Tom pleide å gå mellom og hjelpe broren sin dersom de andre elevene ble for slemme. Det var iallfall snilt gjort!

Sophia Bush
Det virker nesten som om Sophia Bush lengter litt tilbake til skoledagene sine: - Jeg var en skikkelig nerd, jeg elsket skolen. Jeg elsket å lære, og jeg elsket til og med å gjøre lekser! Alle bøkene og notatene mine fra skolen er fulle av ekstra smånotater og markeringstusj, sier One Three Hill-stjernen.


Britney Spears
- Jeg var ikke den beste eleven på skolen, men hadde ganske gode karakterer likevel. Jeg spilte basketball og var med i heiagjengen. Jeg var heller ikke den mest populære eleven, men jeg elsket å lese og elsket biologi jeg syntes det var veldig kult, sier Britney.


Robert Pattinson
Twilight-kjekkasen Robert var ikke så veldig begeistret for skolen. En gang da han var tolv år ble han utvist for å ikke ha gjort leksene sine! Dessuten var flere elever slemme mot ham. En gang stjal noen skolissene fra skoene hans... - Jeg bruker fremdeles sko uten skolisser, det har blitt en av mine kjennetegn nå!

Avril Lavigne
Etter at Avril fikk platekontrakt, hoppet hun av skolen, ettersom hun aldri trivdes spesielt godt der.- Jeg gjorde aldri leksene mine, snakket alltid, og fikk dårlige karakterer på prøvene fordi jeg ikke anstrengte meg. Jeg kastet M&M-godteri på læreren helt til han sa at jeg skulle gå ut. Da sa jeg bare takk, ettersom det var dét jeg ville! Så gikk jeg og stod på skateboard i stedet.

Emma Watson
Emma var like flink på skolen som sin karakter Hermine i Harry Potter-filmene. Hun har sagt at hun alltid kommer til å fortsette å studere, og akkurat nå studerer hun litteratur på Brown universitet i USA som krever høye karakterer for å komme inn. Bravo, Emma!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning