Kjærlighet

Slik gjør du det slutt

Det å gjøre det slutt er vanskelig, her får du tipsene til hvordan du kan gjøre det!

Foto: Getty Images
Publisert Oppdatert

Kanskje funker det ikke lenger, kanskje er du forelska i en annen, eller så har du bare lyst til å være singel! Det kan være mange grunner til at man velger å slå opp med kjæresten sin, men uansett hva som er grunnen så er det vanskelig!

Vær ærlig
Bud nummer én er å være ærlig! Ikke dra unnskyldninger som "det er ikke deg, det er meg" og så videre- fortell sannheten, men det er veldig viktig at du gjør det på en skånsom måte. Fortell hvorfor du slår opp, så den du slår opp med ikke blir sittende igjen å gruble på hva som egentlig var grunnen til at det ble slutt...

Gjør det ansikt til ansikt
Dette kommer så klart litt an på. Er dere i et avstandsforhold så er det okey å gjøre det på telefonen, men har dere mulighet til å se hverandre er det alltid best å gjøre det ansikt til ansikt! Da gir du også den du slår opp med muligheten til å stille spørsmål og få svar!

Hold venninnene dine utenfor
Så klart skal du snakke med vennene dine om det, dette er jo vanskelig for deg også! Det som er viktig er at de ikke skal blandes for mye opp i dette, de skal ikke behøve å være mellommann, velge sider eller noe sånt. Denne saken er jo faktisk mellom deg og den du slår opp med!

Ikke vent på det rette tidspunktet
Er det en ting som er sikkert, så er det at det ikke finnes noe riktig tidspunkt for å dumpe noen! Så her er det bare å få det gjort! Du skal så klart ikke å gjøre det i kantina foran alle, men gjør det ved første anledning dere er alene!

Hva er dine beste tips til hvordan man skal slå opp?

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning