one direction:

Slik er 1D-filmen!

Noen som skal se This is us i helga? Her er Julias mening om filmen!

Publisert Oppdatert

Julia var så heldig at vi fikk se "This is us" på førpremiere den 21.august. Imorgen har One Direction-filmen premiere over hele landet, og her er hva vi synes om den!

1D-filmen er en blanding av en dokumentar og en konsertfilm. Ettersom filmen følger guttene på turné over hele verden, er det jo naturlig at vi også får se dem på scenen, hvor de leverer den ene hitlåten etter den andre. Det føles nesten som å være på konsert på ordentlig, spesielt med 3D-brillene på. På førpremieren var det endel skriking i salen (i tillegg til på skjermen), noe som bare forsterket inntrykket!

Selv om vi kjenner forhistorien til alle guttene ganske godt nå, er det morsomt å få se hvor de kommer fra med egne øyne, og høre dem fortelle om hvordan livene deres var før de dro på audition til X Factor og fikk hele livet sitt snudd på hodet. Som Zayn sier i filmen: "Jeg hadde ikke noe lyst til å stå opp grytidlig for å dra på audition den dagen... Tenk hvis jeg heller hadde blitt i senga?"

One Direction er en gjeng med ordentlig tullete og morsomme gutter. Vi får et innblikk i hvordan det er å henge sammen med guttene backstage, og det virker som om det er moro stort sett hele tiden! Spesielt Harry og Louis er ekstremt tullete, og vi lo masse av alt de finner på.

Samtidig tar de jobbene sine på alvor, og vi får også være med på hvordan de opplever det ekstreme presset rundt dem - alle reisene, innspilling av nytt album midt på natta, og at de nesten aldri treffer familiene sine lengre.

Norge er også masse med i filmen! Vi får se hva Harry og Liam fant på da de hadde en fridag i Oslo, og i mange scener hvor Harry sitter og forteller ting, kan vi se at han befinner seg på hotellet i Holmenkollen, hvor guttene bodde da de var her.

Alt i alt: Er du Directioner, må du selvfølgelig se denne filmen! Er du ikke Directioner, kan nok filmen føles veldig lang. Men ikke se bort ifra at du har blitt Directioner når du går ut av salen!

Skal du se filmen? Hva slags forventninger har du til den?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning