party:

Skolestart-party!

Hvorfor sukke over at det snart er skole igjen? Lag en fest!

Publisert Oppdatert

Det er en del som pleier å sukke og stønne når sommerferien nærmer seg slutten. Visst er det deilig med ferie, men det kan være mye positivt med skolestart også. Og som med alt annet blir det litt hva man gjør det til selv også. Har du innstillingen "Dette blir gørr!", så blir det sikkert det, men du kan jo jobbe litt med innstillingen din, eller lage en FEST!

Lag en fest!
Alle vennene/venninnene er tilbake fra ferieturene sine. Dere er ennå ikke tynget ned med leksert. Fortsatt er det dager med fint vær. Dere har ennå ikke gått lei av årets sommerhits. Inviter vennene dine til skolestart-party helgen før eller helgen etter skolestart.

Klikk deg videre for tips til hva dere kan gjøre på festen.

Kle dere "skolete"
Be gjenstene kle seg som om de skal på skolen. De kan ta med seg skolesekken sin for eksempel, og så kan du putte en overraskelse oppi sekkene, som de finner neste gang de kikker oppi den. Et par kjærlighet-på-pinne for eksempel?

Server "Skolemat"
Du kan diske opp med "matpakker" til luns/middag. Lag gode smørbrød, og pakk dem inn i matpapir, putt dem i matbokser eller små plasposer. Skriv navnet til hver gjest utenpå, så finner de bordplassene sine også!

Skoleboller er supergodt. Det kan dere ha til dessert! Kanskje mamma eller pappa hjelper deg å lage det?

I smågodtdisken finner du godteriet kalt "skolekritt". Noe å ha i en skål på bordet?

Skoledagbøker
Mange av dere har sikkert fått skoledagbøker allerede (kanskje Julia sin???). De som har skoledagbøker kan ta med seg dem på festen din, så får alle skrevet i hverandres bøker.

Dekorer bokbind
Snart får dere nye bøker på skolen, som sikkert skal beskyttes av bokbind. På festen din kan du stille med en rull med gråpapir som dere ruller ut på gulvet. Sammen kan dere tenge, tusje, setter klistremerker på osv. Når bøkene er på plass burde det bli nok til minst et boktrekk til hver fra den fine rullen dere har laget på festen.

Hør på sommerhits
Ennå er det litt sommer i luften. Dans dere varme og glade til sommerens hits en siste gang før skolen begynner for fullt. Hva med Julias sommerhits som spilleliste?

Se skolefilmer
Det er laget mange filmer der handlingen utspiller seg på en skole. Hva med å se en av High School Musical-filmene, eller hva med klassikeren Grease? Det finnes mange filmer å ta av her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen