Skolestart

Slik gjør du dette skoleåret til tidenes beste!

Det nye skoleåret er rett rundt hjørnet, og her får du tipsene til hvordan det kan bli tidenes beste!

Foto: Getty Images
Publisert Oppdatert

Er du kanskje en av de som gruer seg litt tid enda ett skoleår? Eller en av de som virkelig vil jobbe for at dette skoleåret skal bli verdens beste! Her får du våre beste tips til å gjøre dette året til tidenes beste!

 

Vær positiv

Hvis du starter skoleåret med en positiv innstilling har du et mye bedre utgangspunkt for at dette blir et bra år! Hvis du også klarer å holde på den positive innstillingen, både til nye mennesker og vanskelige oppgaver på skolen skal du se at det blir mye lettere!

 

Vær åpen

Er det én ting som er viktig så er det å være åpen. Nytt skoleår kan bety nye klassekamerater, og da er det viktig å være åpen mot dem! Ta dem godt i mot, og vis at du er en hyggelig person! Kanskje får du deg en ny og god venn også!

 

Få mestringsfølelse

Alle liker å føle at man får til noe, det er vel nesten ingenting som er bedre enn mestrinsfølelse! Prøv å fokusere på å bli bedre i fag du er svakere i, plutselig får man til noe og da føles det ekstra bra! I tillegg kan det være lurt å tenke på hva du er god på også!

 

Vær sosial

Noe av det beste med skolen er det sosiale. Det er der man møter venner hver dag, og etter en lang sommerferie føles det kanskje bra å komme tilbake igjen? Bruk mye tid på vennene dine, så du gleder deg til å dra på skolen hver dag, men ikke la det gå utover hvor mye du følger med i timen!

 

Hva er dine beste tips for å gjøre skoleåret bra?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen