redaksjonens blogg:

Skjønnhetsfavoritter!

Her får dere Katharinas skjønnhetsfavoritter denne måneden!

Publisert Oppdatert

Hei! 

Her ser dere mine skjønnhetsfavoritter denne måneden! Jeg er ingen ekspert, men dette er produkter jeg liker godt og som jeg bruker hver dag! 

STEAM CREAM
Denne håndkremen er nok en av de beste jeg har prøvd! Den er faktisk så bra at jeg ikke trenger å bruke den hver dag for å holde huden fuktig. Og det er vel ikke akkurat noe minus at boksen er dødssøt?

SO TOTALLY CLEAN
Denne er virkelig helt utrolig. Den er det eneste som holder huden min helt ren, så lenge jeg bruker den nesten hver dag. Den er veldig sterk, og skal ikke vaskes av etter at man har tatt den på. Jeg pleier å ta den på nesten hver kveld, også vaske fjeset på morningen. Anbefales på det sterkeste!

CARMEX
Dette tror jeg er en av de aller beste lepomadene i hele verden! Denne har jeg alltid med meg i vesken og jeg bruker den flere ganger om dagen. Jeg var litt usikker på om jeg kom til å finne den her i Australia, så jeg tok faktisk med meg mange ned hit!

BODY LOTION FRA THE BODY SHOP
Denne fikk jeg til jul av bestevenninnen min etter at jeg luktet på den i butikken og ikke klarte å gå fra den. Den skal egentlig lukte pepperkaker, men den lukter mer som chai-te. Det er litt spesiell lukt på den, men jeg elsker den!

Hva er dine skjønnhetsfavoritter?

Kath :)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen